„Din moment ce am ajuns aici, înseamnă că am meritat”. Ce a spus Florin Cernat după meciul cu CS Mioveni

Marius ANGHEL 29 Mar. 2017, 20:50 Cupa

Florin Cernat, jucătorul echipei FC Voluntari, a declarat la finalul partidei câștigate, scor 2-1, cu CS Mioveni, în sferturile de finală ale Cupei României, că sezonul nu este salvat în urma acestei calificări, pentru că cel mai mult contează salvarea de la retrogradare.

„Un meci foarte greu, ne așteptam să fie așa, chiar dacă înainte de meci se credea altceva. Era un meci de Cupă și ei nu aveau nimic de pierdut, fiecare echipă își dorea să ajungă în semifinale. Din moment ce am ajuns aici, înseamnă că am meritat. Nu contează adversarul din semifinale, ne vom juca șansele cu fiecare adversar. Dacă jucăm cu Poli Timișoara sau cu altă echipă, toate vor evolua să se califice. Ne așteaptă trei meciuri de foc în play-out și trebuie să obținem puncte pentru a sta liniștiți în privința retrogradării”, a declarat Florin Cernat la DigiSport.

FC Voluntari a câștigat pe terenul echipei CS Mioveni, cu scorul de 2-1, și s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal. Formația ilfoveană este cea de-a doua echipă care își asigură prezența în penultimul act al competiției, după ACS Poli Timișoara.

Florin Cernat a deschis scorul pentru FC Voluntari, după 13 minute de joc, însă echipa din liga secundă a restabilit egalitatea, prin Andrei Neagoe, cu zece minute înainte de pauză. Gabriel Deac a adus calificarea ilfovenilor în semifinale, cu reușita din minutul 90+1.

Articol scris de Iulian COȘULEȚU (Mediafax)

Marius ANGHEL 29 Mar. 2017, 20:50 Cupa
Pe aceeași temă