Dacia Unirea s-a antrenament cu galerie înaintea meciului cu Oțelul. Fanii brăileni au afișat un banner ironic la adresa gălățenilor

Marius ANGHEL 08 Sep. 2015, 22:42 Cupa

Alin Pânzaru, antrenorul echipei Dacia Unirea, a condus, marți dimineață, ultimul antrenament al brăilenilor înaintea meciului din turul al cincilea al Cupei României, cu Oțelul Galați. Partida dintre cele două echipe rivale se va desfășura miercuri, pe Municipal, de la ora 16:30. În finalul ședinței de pregătire de astăzi, jucătorii lui Pânzaru au exersat loviturile de la 11 metri.

Pe tot parcursul antrenamentului brăilenii au fost încurajați din tribună de un grup de suporteri. „Brăila bate Oțelul!” au scandat fanii cei mai înfocați ai Daciei Unirea, care au afișat și un mesaj ironic la adresa echipei gălățene: „Bateți-Cățelul”. Tot lotul este valid pentru partida de mâine. „Nu avem probleme de lot, acum să-i găsim pe cei unsprezece fotbaliști care să ne califice mâine în faza următoare a Cupei României. Un obiectiv realizabil cu sprijinul brăilenilor pe care îi așteptăm în număr cât mai mare pe stadion”, a spus Pânzaru, citat de Obiectiv Vocea Brăilei.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Obiectiv Vocea Brăilei.

Marius ANGHEL 08 Sep. 2015, 22:42 Cupa
Pe aceeași temă