CS Mioveni vrea să scrie istorie în Cupa României: „Va fi greu, dar nu imposibil”

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 02 Dec. 2014, 12:48 Cupa
CS Mioveni vrea să scrie istorie în Cupa României:**

CS Mioveni joacă, în această seară, în sferturile Cupei României, la Pitești, cu CFR Cluj. Meciul contra ocupantei locului 2 în clasamentul Ligii 1 începe la ora 20:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” și fiind transmis în direct pe Sport.ro.

Galben-verzii au o șansă istorică de a ajunge din nou în semifinalele competiției, acolo unde au mai jucat în sezonul 2007 – 2008, pe când evoluau în Liga 1 și de unde au fost eliminați de chiar adversara de azi, CFR Cluj. Mioveniul și-a depășit de­ja statutul în Cupă, eliminând până acum pe Astra Giurgiu (deținătoarea trofeului) și pe Dinamo, iar a­cum speră să poată profita de pro­blemele ardelenilor, aceștia rămânând fără antrenor acum o săptămână și fiind în mjlocul unor pr­obleme financiare, după ce finanțatorul Pazkany și-a anunțat re­tra­gerea. 

Chiar dacă favorita hârtiei este în acest meci CFR-ul, argeșenii speră în șansa lor și se gândesc, că așa cum au produs surprizele de până acum, ar mai putea face una. „Va fi un meci dificil. În fiecare sezon, ei au ca obiectiv campionatul și Cupa. Vor veni, cu siguranță, mult mai atenți, nu degeaba sunt pe locul doi. Au un lot valoros, jucători cu calitate, dar cred că avem o șansă mare să scriem istorie în fotbalul românesc. Va fi greu, dar nu imposibil. Îmi doresc un stadion plin, deși cred că la ora meciului va fi un ger crâncen. Chiar și așa așteptăm cât mai mulți oameni la stadion pentru a realiza o performanță pentru fotbalul argeșean. O luăm pas cu pas, nu mă gândesc la finală, deși mă întâlnesc cu oameni pe stradă care îmi spun de acest lucru. Cu speranță multă putem face o surpriză”, a declarat Claudiu Niculescu.

Biletele mai pot fi procurate, azi, de la stadion

Intrarea generală la meciul de diseară costă 10 lei, iar biletele se găsesc și astăzi, până la ora jocului, la casele de bilete de la staidonul „Nicolae Dobrin”. De vineri și până ieri, tichetele au putut fi procurate de la stadionul orășenesc din Mioveni.

Conducerea clubului, antrenorii și jucătorii așteaptă cât mai mulți spectatori la acest meci, făcând chiar un apel către microbiștii argeșeni: „Veniți la stadion, să vedeți un meci frumos, un spectacol și să ne susțineți! Fiți alături de noi la un nou succes în Cupa României!”.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 02 Dec. 2014, 12:48 Cupa
Pe aceeași temă