CS Mioveni și Rapid CFR Suceava fac parte din urna C. Cu cine pot pica în optimi echipele din Liga 2 rămase în Cupă

Marius ANGHEL 29 Sep. 2014, 18:21 Cupa
CS Mioveni și Rapid CFR Suceava fac parte din urna C.** Cu cine pot pica în optimi echipele din Liga 2 rămase în Cupă

Federația Română de Fotbal a stabilit componența urnelor pentru tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României Timișoreana, care va avea loc, joi, de la ora 12.00, la Casa Fotbalului.

Conform site-ului oficial al FRF, cele 16 echipe calificate au fost împărțite în trei urne, după cum urmează:

Urna A: Steaua București, Petrolul Ploiești; Dinamo București, CFR Cluj și Pandurii Târgu Jiu

Urna B: Ceahlăul Piatra Neamț, Oțelul Galați, Universitatea Cluj, FC Viitorul, FC Brașov, CSMS Iași, CS Universitatea Craiova, Rapid București și ASA Târgu Mureș

Urna C: CS Mioveni și Rapid CFR Suceava.

La tragerea la sorți, cele două echipe din urna C vor fi grupate cu două echipe din urna A, apoi, în continuare, cele 3 echipe rămase în urna A vor fi grupate cu 3 din urna B, iar ultimele 6 cluburi din urna B vor fi împerecheate între ele.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României se dispută, la 29 octombrie, în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct și sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Dan FILIPCIUC

 

Marius ANGHEL 29 Sep. 2014, 18:21 Cupa
Pe aceeași temă