CS Mioveni își află luni adversarul din sferturile Cupei României. Cu cine pot pica argeșenii și când va avea loc meciul

Marius ANGHEL 07 Feb. 2017, 11:52 Cupa
CS Mioveni își află luni adversarul din sferturile Cupei României.** Cu cine pot pica argeșenii și când va avea loc meciul

Singura echipă din Liga 2 rămasă în actuala ediție a Cupei României, CS Mioveni, își va afla luni, 13 februarie, adversarul din sferturile de finală. Federația Română de Fotbal a anunțat că cele opt echipe ajunge în faza sferturilor își vor cunoaște oponenții în urma tragerii la sorți ce va avea loc la Casa Fotbalului, cu începere de la ora 11:00.

Cele șapte echipe din Liga 1, cât și singura reprezentantă a eșalonului secund rămasă în competiție vor fi introduse într-o singură urnă după ce, conform regulamentului, echipele din a doua urnă valorică au promovat în prima învingând un oponent superior categoriei din care făceau parte.

Meciurile din sferturile de finală se vor disputa într-o singură manșă, în perioada 28-30 martie 2017, în funcție de opțiunile pentru televizare, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate la finalul sezonului precedent.

Echipele calificate în sferturile Cupei României:

AFC Astra
Dinamo
FC Viitorul
CFR Cluj
ACS Poli Timișoara
CS U Craiova
FC Voluntari

CS Mioveni

Se trag la sorți și sferturile Cupei României U17 și U19

Tot luni, va avea loc tragerea la sorți a sferturilor Cupei României dedicată juniorilor Under 17 și Under 19. De altfel, pe 27 mai 2017, finala Cupei României U19 se va disputa în deschiderea meciului în care se întâlnesc seniorii.

În cazul ambelor competiții de juniori, prima echipă extrasă va fi gazdă în jocul programat pe 11 martie. Odată cu stabilirea sferturilor Cupei României U17 și U19 vom cunoaște și împerecherea pentru semifinale (sfert 1 vs sfert 2 și sfert 3 vs sfert 4). Câștigătoarele sferturilor 1 și 3 vor fi gazde în prima manșă a penultimului act. Semifinalele sunt programate pe 22 martie (tur), respectiv 5 aprilie (retur). Finala va avea loc la finalul lunii mai.

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României Under 17:

CSS Slatina
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc
Pandurii Lignitul Târgu Jiu
LPS Iolanda Balaș Soter Buzău
CSM Politehnica Iași
FC Ardealul Cluj
Dinamo
Asociația Regal Sport Club „Ferdinand I”

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României Under 19:

ACS Poli Timișoara
UTA Bătrâna Doamnă
CFR Cluj
CSM Politehnica Iași
Dinamo
CSS Slatina
FC Steaua București
Viitorul Constanța

Marius ANGHEL 07 Feb. 2017, 11:52 Cupa
Pe aceeași temă