CS Mioveni a anunțat prețul biletelor la meciul din optimi cu Gaz Metan Mediaș. Argeșenii au șansa să ajungă din nou în sferturi

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Nov. 2017, 12:10 Cupa
CS Mioveni a anunțat prețul biletelor la meciul din optimi cu Gaz Metan Mediaș.** Argeșenii au șansa să ajungă din nou în sferturi

CS Mioveni a câștigat, duminică, meciul din deplasare, de la Buftea, cu CS Balotești, scor 3-0, și are un moral excelent înaintea jocului din optimile Cupei României. Miercuri, de la ora 17:30, argeșenii o vor întâlni pe teren propriu pe prim-divizionara Gaz Metan Mediaș și au șanse mari să ajungă din nou în sferturile de finală ale competiției, acolo unde au acces și în sezonul trecut.

CS Mioveni are un egal și o victorie, 1-1 cu Hermannstadt și 3-0 cu Balotești, de când a fost preluată de noul antrenor Laurențiu Roșu. Adversara din Cupă, Gaz Metan Mediaș, vine după o remiză obținută cu FC Voluntari, scor 1-1, și se află abia pe locul 12 în Liga 1. Transilvănenii au doar 12 puncte în clasament, la trei puncte distanță de ultima clasată, și sunt mai degrabă concentrați pe campionat și salvarea de la retrogradare decât de competiția KO.

Conducerea clubului argeșean au anunțat între timp și prețul biletelor pentru meciul de miercuri, de la ora 17:30, cu Gaz Metan. Suporterii care vor să vadă din tribună jocul cu prim-divizionara vor trebui să achite 10 lei pentru un bilet ce le asigură locul în orice sector al arenei.

Biletele se vor pune în vânzare de astăzi și se vor găsi până miercuri, la ora meciului, la sediul clubului și la stadion.

Ediția trecută a Cupei, CS Mioveni a fost eliminată în sferturile de finală de FC Voluntari, scor 1-2, echipă care avea să câștige și competiția. Până să ajungă să joace cu ilfovenii, CS Mioveni a trecut la loviturile de departajare de FCSB (0-0 după 90 de minute și 1-1 după 120 de minute).

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Nov. 2017, 12:10 Cupa
Pe aceeași temă