Conducerea CS Mioveni a stabilit prețul biletelor pentru meciul din sferturile Cupei României cu FC Voluntari. Când se pot achiziționa

Marius ANGHEL 21 Mar. 2017, 15:28 Cupa
Conducerea CS Mioveni a stabilit prețul biletelor pentru meciul din sferturile Cupei României cu FC Voluntari.** Când se pot achiziționa

După ce a aflat când și unde va juca meciul cu FC Voluntari din faza sferturilor de finală a Cupei României, conducerea CS Mioveni a stabilit astăzi prețul biletelor pentru acest meci important ce ar putea să ducă echipa între ultimele patru în acestă competiție.

Suporterii care vor să vadă din tribună meciul CS Mioveni – FC Voluntari, programat pe stadionul Orășenesc din Mioveni, miercuri, 29 martie, de la ora 18:30, vor achita 10 lei pentru un bilet ce le asigură locul în orice sector al arenei.

Biletele se vor pune în vânzare luni, 27 martie, și se vor găsi până miercuri, la ora meciului, la sediul clubului și la stadion.

CS Mioveni a ajuns în faza sferturilor de finală ale actualei ediții a Cupei României după ce a trecut în deplasare de CS Păulești (2-0), Olimpia Satu Mare (3-1) și acasă de Steaua (1-1, 5-4 la loviturile de departajare).

Meciurile din Cupă se desfășoară în perioada 28-30 martie după următorul program:

marți, 28 martie
ACS Poli Timișoara – CFR Cluj, ora 20:30, stadion „Dan Păltinișanu”, Timișoara / DigiSport, Dolce Sport

miercuri, 29 martie
CS Mioveni – FC Voluntari, ora 18:30, stadion Orășenesc, Mioveni / DigiSport, Dolce Sport
CS U Craiova – Dinamo, ora 21:30, stadion Municipal, Drobeta Turnu Severin / Pro TV, DigiSport, Dolce Sport

joi, 30 martie
FC Viitorul – Astra, ora 21:00, Complex Sportiv Academia „Gheorghe Hagi” / Sport.ro, DigiSport, Dolce Sport

Marius ANGHEL 21 Mar. 2017, 15:28 Cupa
Pe aceeași temă