Chindia, eliminată la Strejnic

29 Aug. 2012, 00:44 Cupa
Chindia,** eliminată la Strejnic

Chindia a început cum nu se putea mai prost sezonul 2012-2013. După o campanie de pregătiri cu rezultate pozitive, trupa lui Flavius Stoican a fost eliminată din Cupa României chiar la prima apariție, 1-2 la Strejnic, cu Conpet. Verdeș (23) a deschis scorul pentru oaspeți, cu o execuție de mare atacant, dar gazdele au întors prin Fatai (34) și Dobrinoiu (61), ratând și alte câteva bune oportunități. Condusă din minutul 61, Târgoviștea a replicat fragil, prin Cherchez (73) și Rădoi (90+2), arătând o față obosită și apatică, motivată poate prin situația financiară delicată, respectiv antrenori și jucători cu salarii neplătite de două luni.

Gică a venit cu cash-ul!

Partida de la Strejnic a fost urmărită și de Gică Popescu, fostul căpitan al Barcelonei – acum președinte onorific la Chindia – achitând cheltuielile de organizare, cifrate, în dreptul Chindiei, la aproximativ 400 de euro. Zâmbitor și binedispus la început, Popescu a părăsit micuța arenă prahoveană în trombă, la câteva secunde după finalul partidei care a consființit eliminarea echipei sale din Cupa României. Baciul nu a dorit să facă niciun fel de declarații singurilor reprezentanți ai presei dâmbovițene prezenți la meci, echipa MDI TV și corespondentul ProSport. De notat că la Strejnic nu a ajuns niciunul dintre „incomozii”redactori ai cotidianului care desfășoară o campanie agresivă împotriva lui Gică Popescu.

Stoican: Am greșit multe pase!

Tehnicianul Chindiei s-a declarat nemulțumit de jocul elevilor săi. „Ceva nu a mers azi. În amicale am jucat fotbal, în Cupă a fost altceva. Prea multe pase greșite, prea mult fotbal jucat din gleznă. Nu se poate așa ceva. Am avut o discuție cu jucătorii. Toți suntem afectați. Ne doream un parcurs mai lung în Cupa României”, a declarat fostul dinamovist.

De partea cealaltă, oficialii lui Conpet au recunoscut că nu s-au așteptat la o victorie cu Chindia: „Sincer, nici nu ne doream calificarea. Avem probleme mari la echipă. Au rămas câțiva jucători vechi, restul juniori. Acești copii nu vor primi un leu pentru calificare. Le voi da eu un grătar, și atât!”, a declarat exclusiv pentru ProSport Marius Zencenco, președintele grupării prahovene.

300 de spectatori au asistat la Conpet-Chindia, dintre care 4 suporteri ai Târgoviștei

1.750 RON a plătit Gică Popescu pentru cheltuielile de organizare

Articol scris de Ionuț MARIN

29 Aug. 2012, 00:44 Cupa
Pe aceeași temă