Chindia bagă rezervele în Cupă, cu Astra II!

05 Sep. 2011, 20:11 Cupa

Ca și la Plopeni, în turul anterior, Chindia va miza în Cupa României, cu Astra II, pe rezerve și tineret, respectiv jucătorii care nu au prins un loc de titular în remiza cu FC Argeș, de duminică (2-2).

„Încercăm să facem un joc bun și, de ce nu, să ne calificăm. În principiu, voi trimite în teren băieții care au jucat puțin sau deloc în partida de campionat. Ne așteaptă un meci greu sâmbătă, cu Juventus Colentina, în Liga a II-a”, a vorbit Dumitrescu pentru liga2.ro.

Antrenorul a fost completat de președintele Ion Crăciunescu, care vede în turul V al Cupei o bună oportunitate de a testa rezervele Chindiei. „Ne prind bine aceste meciuri de cupă. Trebuie să vedem potențialul copiilor. Sincer, nu ne interesează câștigarea trofeului, ci consolidarea unei echipe care să atace promovarea în Liga I în sezoanele viitoare”, declară fostul arbitru internațional, acum șef la Târgoviște.

Chiar dacă s-a zvonit că vor trimite mulți jucători de la prima echipă, oficialii Astrei vor miza pe garniture obișnuită din Liga a II-a. „Poate doar Ologu, Budescu și Rusu să joace la Târgoviște, din lotul lărgit al echipei mari”, vorbesc surse apropiate ploieștenilor.

Tot intrare liberă!

Conducerea Chindiei a decis să lase intrarea liberă și la meciul cu Astra II, programat marți de la ora 16.30 pe stadionul Eugen Popescu din Târgoviște. În ultima etapă de campionat, cu FC Argeș, în tribune s-au aflat peste 5.000 de spectatori, asistență maximă pentru sectoarele deschise publicului pe bătrâna arenă dâmbovițeană.

„FC Argeș era de bătut!”

Antrenorul Chindiei s-a declarat dezamăgit de mulțimea de ratări ale roș-albaștrilor în remiza cu Argeș, 2-2 duminică la prânz, lângă Turnul Chindiei. „Meritam victoria. Noi am avut foarte multe oportunități, ei au marcat la singurele ocazii. Ă‚sta este fotbalul. Îmi pare rău pentru miile de oameni care au venit la stadion să ne susțină. I-am felicitat pe băieți, ei au depus tot efortul, dar nu a fost să fie”, a declarat Silviu Dumitrescu.

Desprins parcă dintr-un alt film, celălalt Dumitrescu – Viorel, antrenorul argeșenilor – a descris meciul drept echilibrat !!!. „Așa e el, modest. Modest a fost și ca portar, iar acum și ca antrenor”, a venit replica lui Cristi Bălașa, (ex Chindia, Fc Argeș,) la postul local Columna TV.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Marius ANGHEL

05 Sep. 2011, 20:11 Cupa
Pe aceeași temă