Chindia a picat cu Astra în optimile Cupei. Ce variante de stadioane are echipa târgovișteană unde să organizeze meciul

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 12:29 Cupa
Chindia a picat cu Astra în optimile Cupei.** Ce variante de stadioane are echipa târgovișteană unde să organizeze meciul

Pentru că stadionul din Târgoviște nu e dotat cu instalație de nocturnă, Chindia trebuie de fiecare dată când ajunge în fazele superioare ale Cupei României să joace în deplasare meciuri pe care le-ar fi putut disputa pe „Eugen Popescu”.

În 2013, echipa din Târgoviște care activează în Liga 2 a jucat în optimi pe terenul lui Dinamo (0-5), iar anul trecut, în 2016, cu Poli Timișoara, la Mioveni (0-2), în faza 16-imilor.

Acum, Chindia a ajuns în optimi, iar astăzi a aflat că o va întâlni pe Astra, campioana de acum doi ani, în această fază a competiției. Pentru confruntarea de la sfârșitul lunii noiembrie cu giurgiuvenii, oficialii echipei dâmbovițene iau în calcul două variante pentru desfășurarea meciului în afara Târgoviștei, în cazul în care televiziunile care dețin drepturile TV ale acestei competiții decid ca jocul să fie programat în nocturnă.

Partida s-ar putea juca la Mioveni sau chiar Giurgiu, dacă federația nu o va programa la ora 13:30, caz în care ar avea loc pe „Eugen Popescu”.

„Astra e o echipă bună, pentru noi ar fi excelent dacă s-ar juca la Târgoviște, unde suporterii ar umple stadionul. Meciul de Cupă vine între două deplasări lungi, la Satu Mare și Arad”, a comentat pe subiect președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu.

Federația va anunța cel mai probabil la sfârșitul săptămânii viitoare programul complet al optimilor și stadioanele pe care se vor juca meciurile. În acest moment, singurul lucru cert este că meciurile din Cupă vor avea loc în perioada 28-30 noiembrie.

Articol scris de Ionuț MARIN

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 12:29 Cupa
Pe aceeași temă