Cu Snagov, fără filtru

06 Apr. 2012, 18:34 Liga 2
Cu Snagov, fără filtru

După ce a țintuit Gloria Buzău pe ultimul loc al clasamentului, învingând-o cu 2-1 în intermediara de miercuri, FCM Bacău își poate continua ascensiunea duminică, în epilogul rundei a 20-a. „Galben-albaștrii” se deplasează la Snagov, unde vor întâlni o formație în derivă, amenințată cu desființarea. După un tur în forță, încheiat cu o clasare pe locul 4, FC Snagov a intrat în colaps financiar, iar efectul s-a văzut atât pe teren, cât și în clasament: patru înfrângeri din tot atâtea partide disputate în retur (ultima, cu 0-5, la Iași) și o cădere pe locul 12. Deocamdată.

Atenție mărită

„Galben-albaștrii” speră să profite de degringolada Snagovului și să-si treaca in cont prima victorie externa din sezonul de primavara. „E adevarat, duminica vom intâlni un adversar macinat de tot felul de probleme, dar nu trebuie sa facem greseala de a considera partida dinainte câstigata. Trebuie sa tratam jocul cu toata atentia si responsabilitatea, mai ales ca un rezultat pozitiv la Snagov, coroborat cu o victorie in etapa urmatoare, pe teren propriu, contra Mangaliei, ne-ar putea scapa definitiv de griji”, a subliniat antrenorul Gheorghe Poenaru.

O singura absență

Exceptându-l pe Roca, suspendat dupa eliminarea din meciul cu Delta Tulcea, bacauanii se vor deplasa la Snagov in formula completa. Ca si in jocul cu Buzaul, Marius Croitoru va incepe partida de duminica din postura de rezerva, insa este de presupus ca introducerea sa pe teren pe parcursul jocului, va aduce un plus in evolutia „galben-albastrilor”. Adi Hurdubei, in schimb, este favorit la un post de titular, ca urmare a prestatiei sale foarte bune din partida cu Gloria, incununata de golul victoriei marcat in minutul 81. Un gol si o victorie care isi asteapta perechea duminica, la Snagov.

Sursa: Deșteptarea

06 Apr. 2012, 18:34 Liga 2
Pe aceeași temă