„Cu mine antrenor, Brăila nu a pierdut în fața Farului”. Pânzaru vrea să respecte tradiția pe banca Daciei Unirea

Marius ANGHEL 26 Feb. 2016, 12:53 Liga 2

Dacia Unirea face ultimele retușuri înaintea reluării Ligii a 2-a la fotbal, programată pentru sâmbătă, 27 februarie. În etapa a 19-a, brăilenii vor juca pe teren propriu cu Farul Constanța, formație care și-a propus drept obiectiv promovarea în prima ligă. În această săptămână, Dacia Unirea l-a transferat pe Dănuț Oprea, un junior de la Olimpia Râmnicu Sărat, născut în 1998, pe care antrenorul Alin Pânzaru îl urmărește de mai mult timp.

„Pentru că la nivelul juniorilor de la echipă nu ne-am prezentat chiar atât de bine, în amicale am transferat un mijlocaș de la Olimpia Râmnicu Sărat. L-am văzut la mai multe meciuri, iar acum transferul s-a realizat. În rest suntem aceiași din meciurile de pregătire. Și ceea ce este foarte important este faptul că pentru sâmbătă nu avem jucători accidentați”, a precizat Alin Pânzaru, citat de Obiectiv Vocea Brăilei.

Acesta a mai spus că de când antrenează la Brăila nu a pierdut niciodată în campionat în fața Farului și că vrea ca tradiția să fie respectată și după partida de sâmbătă. „Trebuie să ne păstrăm tradiția, cu mine antrenor, Brăila nu a pierdut în fața Farului. Ne dorim să câștigăm acest joc, însă cu siguranță nu ne va fi ușor, deoarece adversara noastră s-a întărit considerabil în această iarnă și are ca obiectiv declarat promovarea în Liga întâi. Pe teren propriu Dacia Unirea a jucat foarte bine în acest campionat, am pierdut doar 5 puncte, dar am adus 14 puncte din deplasare. Eu consider că având sprijinul publicului putem porni cu dreptul în sezonul oficial de primăvară”, a mai spus Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 26 Feb. 2016, 12:53 Liga 2
Pe aceeași temă