CSM Slatina vrea să repete prestația din prima etapă cu Dunărea Călărași, nu însă și scorul. Mihai Ianovschi, despre partida cu Viitorul Pandurii: ”Dacă vom juca la fel, vom lua puncte”

Andrei PASCU 07 Sep. 2020, 16:59 Liga 2
CSM Slatina vrea să repete prestația din prima etapă cu Dunărea Călărași, nu însă și scorul. Mihai Ianovschi, despre partida cu Viitorul Pandurii: ”Dacă vom juca la fel, vom lua puncte”

CSM Slatina se află în fața meciului cu Viitorul Pandurii, programat marți de la ora 17:00. Îl va disputa pe teren advers, iar antrenorul Mihai Ianovschi visează la prima victorie după promovarea în Liga 2. La conferința de presă organizată înaintea partidei a declarat că nu își dorește nimic mai mult decât ca jucătorii săi să se ridice la un nivel apropiat de cel din prima etapă, cu Dunărea Călărași.

Mihai Ianovschi: ”Dorim să transformăm frustrarea de la meciul cu Dunărea Călăraşi într-un lucru pozitiv” 

Chiar dacă CSM Slatina a pierdut, Mihai Ianovschi a fost foarte mulțumit de exprimarea echipei și este convins că victoria și primele trei puncte pot să vină cu Viitorul Pandurii, în cazul unui meci apropiat de cel cu formația lui Cristian Pustai.

Îmi doresc ca echipa să aibă un joc bun, care să pornească de la nivelul primei etape. Dacă jocul din punct de vedere tehnico-tactic, dar şi ca intensitate, va fi la fel sau chiar peste cel cu Dunărea Călăraşi, atunci cu siguranţă vom reuşi să aducem puncte. Dorim să transformăm frustrarea de la meciul cu Dunărea Călăraşi într-un lucru pozitiv şi să reuşim să obţinem un rezultat bun, pentru că orice punct contează”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.

Partida trebuia să aibă loc inițial miercuri, 9 septembrie 

Partida din etapa a doua dintre Viitorul Pandurii și CSM Slatina a fost mutată din data de 9 septembrie, în data de 8 septembrie. Decizia a fost luată dintr-un motiv care privește clubul oltean, nou-promovat în Liga 2 în această vară. Este vorba de faptul că va juca în etapa a treia pe teren propriu cu Rapid, partidă care va fi televizată și care va avea loc sâmbătă, 12 septembrie.

În primă fază, partida a fost programată pentru 9 septembrie pentru că formația din Slatina dă doi jucători la selecționata U19 a României, pe Ianis Stoica şi Andrei Iana, pentru o acțiune care are loc în perioada 30 august – 7 septembrie.

Viitorul Pandurii și CSM Slatina au pierdut amândouă în meciurile de debut din Liga 2. Gorjenii au jucat pe teren propriu cu Rapid și au cedat cu 1-3, în timp ce CSM Slatina a fost învinsă în confruntarea cu Dunărea Călărași, de acasă, cu 1-0.

Foto: CSM Slatina – Fotbal 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/partida-dintre-viitorul-pandurii-si-csm-slatina-a-fost-reprogramata-cand-se-va-juca-si-de-ce-s-a-luat-aceasta-decizie-19146316

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-s-a-chinuit-cu-csm-slatina-dar-cristian-pustai-nu-e-ingrijorat-a-dominat-prima-repriza-a-avut-si-ocaziile-mai-importante-noi-insa-am-fost-echipa-cu-experienta-19146166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-a-ajuns-ianis-stoica-la-csm-slatina-jucatorul-a-fost-impins-de-fcsb-sa-semneze-cu-echipa-controlata-de-un-selectioner-al-romaniei-19145824

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-stoica-schimba-inca-o-echipa-in-liga-2-fiul-lui-pompiliu-e-noua-achizitie-a-csm-slatina-19145517

 

 

Andrei PASCU 07 Sep. 2020, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă