Părți bune și părți nemulțumitoare remarcate de Daniel Oprescu după Metaloglobus – CSM Slatina: ”Am luat gol prostesc, dar în repriza a doua am pus presiune pe adversar, am reuşit să revenim”

Andrei PASCU 19 Aug. 2023, 14:47 Liga 2
Părți bune și părți nemulțumitoare remarcate de Daniel Oprescu după Metaloglobus – CSM Slatina: ”Am luat gol prostesc, dar în repriza a doua am pus presiune pe adversar, am reuşit să revenim”

CSM Slatina a obținut o remiză pe terenul formației Metaloglobus, în etapa a 3-a de Liga 2. Oltenii au făcut 1-1 în partida disputată la Clinceni, înregistrând, astfel, al doilea rezultat de egalitate la rând în campionat. În precedenta partidă, CSM Slatina bifase un 0-0 cu Chindia Târgoviște.

În partida cu Metaloglobus, CSM Slatina a fost condusă din finalul primei reprize, dar a punctat în partea secundă, în urma unei lovituri de la 11 metri.

CSM Slatina, remiză în deplasarea cu Metaloglobus

Metaloglobus a deschis scorul în partida cu CSM Slatina în minutul 44, când a marcat Georgian Honciu. Acesta a fost și rezultatul la pauză, 1-0 pentru trupa din Pantelimon, dar în ultimele 20 de minute a egalat formația pregătită de Daniel Oprescu.

A făcut 1-1 Cătălin Doman, care a transformat o lovitură de la 11 metri, după ce Claudiu Dragu a fost faultat în careu. CSM Slatina putea chiar pierde partida, pentru că Metaloglobus a marcat în minutul 88.

Însă, reușita cu capul a lui Ionuț Voicu, în urma unui corner, a fost anulată pe motiv de offside și partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

 

  • CSM Slatina în meciul cu Metaloglobus: Dincă – C-tin. Radu (Răsdan 61′), Sălcianu, Mondragon, C. Toma – Ciocâlteu, D. Toma, Sil. Matei, D. Marin (D. Dragu 61′) – Doman (cpt.) – Val. Alexandru (Donca 89′). Rezerve neutilizate: Silveanu – I. Mitran, Gherghe, Pisăru, Țegle, Cl. Dragu.

Daniel Oprescu, analiza partidei Metaloglobus – CSM Slatina

La finalul întâlnirii, Daniel Oprescu s-a declarat nemulțumit de anumite erori ale echipei sale, chiar dacă a ajuns la trei meciuri la rând fără eșec în Liga 2, în primele trei runde. Însă, au fost momente de joc în repriza a doua care l-au mulțumit, jocul ofensiv al CSM Slatina fiind la un nivel apropiat de cel pe care îl vrea de fiecare dată.

Nu ştiu dacă este un rezultat echitabil, ideea este că am luat un gol prostesc. Supărător este faptul că aceste faze se repetă. Fotbalul ar trebui să fie simplu, însă ne place să-l complicăm.

Important este că în repriza a doua am pus presiune pe adversar, ne-am creat situaţii, am arătat unitate de grup şi am reuşit să revenim”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, conform News Flux.

CSM Slatina, duel cu Unirea Dej în etapa următoare

În etapa a 4-a de Liga 2, în weekendul care urmează, CSM Slatina va evolua pe terenul propriu, contra Unirea Dej, care a adunat trei puncte până acum, dar care nu a evoluat momentan în runda a 3-a. Clujenii au început sezonul cu victorie, 1-0 pe terenul propriu contra CSM Alexandria, iar în runda a 2-a au bifat un eșec, 0-2 cu CSC Șelimbăr, în deplasare.

Oltenii au început Liga 2 cu o victorie, 3-1 cu CS Tunari, și o remiză, 0-0 cu Chindia Târgoviște. Au ajuns, acum, după jocul cu Metaloglobus, la 5 puncte și ocupă momentan locul 5 în ierarhia Ligii 2.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-3-liga-2-19280963

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-si-rezultate-turul-3-cupa-romaniei-19280648

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-slatina-eliminata-de-csm-alexandria-din-cupa-romaniei-0-1-19280817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-3-a-a-ligii-2-19280616

Andrei PASCU 19 Aug. 2023, 14:47 Liga 2
Pe aceeași temă