CSM Slatina n-a stat la discuții cu Ripensia! A executat formația timișoreană și a urcat în clasament. Daniel Oprescu: ”Asta am antrenat toată săptămâna”

Andrei PASCU 10 Sep. 2022, 19:07 Liga 2

CSM Slatina n-a stat la discuții cu Ripensia, într-un meci disputat în etapa a 6-a a Ligii 2. Oltenii, nou-promovați, au trecut fără probleme de formația timișoreană pe teren propriu, de care au dispus cu 3-0. Diferența a fost făcută de la pauză, scorul după primele 45 de minute fiind 2-0.

CSM Slatina a respectat ca la carte ceea ce a transmis antrenorul Daniel Oprescu în săptămâna premergătoare jocului, detaliu recunoscut chiar de ”principal”. CSM Slatina și-a creat destul de ușor ocazii, astfel că scorul de la final nu a fost surprinzător.

CSM Slatina, victorie fără probleme cu Ripensia, scor 3-0. Reacția antrenorului Daniel Oprescu

Oprescu a remarcat, însă, că modul în care a făcut strategia în primele runde de Liga 2 a consumat serios jucătorii, astfel că partea fizică are de suferit. Oricum, până acum CSM Slatina a avut rezultate bune, ținând cont că se află la primul sezon după revenirea în Liga 2.

La cum se prezintă situația în acest moment, oltenii nu par că vor avea probleme în ceea ce privește salvarea de la retrogradare.

Asta am antrenat toată săptămâna, să-i surprindem printr-un presing avansat, pentru că am văzut că sunt o echipă care începe construcţia de la portar, iar uneori se hazardează… Speram să recuperăm multe baloane în jumătatea de teren adversă, iar de acolo să le fructificăm, şi aşa s-a şi întâmplat.

Am avut două goluri şi mai puteam avea două până la pauză… În schimb, această strategie epuizează resursele jucătorilor. Aşa cum aţi văzut, în primele etape am stat mai bine fizic. Acum, făcând acest presing avansat, resursele se epuizează şi nu poţi ţine ritmul tot meciul”, a declarat Daniel Oprescu, conform News Flux.

Dorin Toma, omul meciului pentru CSM Slatina. A marcat două goluri cu Ripensia

În ceea ce privește desfășurarea partidei de la Slatina, Luis Nițu a deschis drumul gazdelor spre victorie, marcând încă din minutul 14. S-a făcut 2-0 în minutul 41, atunci când Dorin Toma a punctat cu un șut din careu.

Scorul final a fost stabilit de același Dorin Toma, care a făcut dubla în minutul 62.

  • CSM Slatina, cu Ripensia: I. Pop – Gherghe, Doman (cpt.) (Necșulescu 75), Dav. Oprescu, Sălcianu, D. Toma, Pisăru, L. Nițu, Mitran, Trașcu, Leață (Al. Dinu 59)
    Rezerve neutilizate: Preduț – M. Șerban, Al. Popovici, Alexandre Oliveira, M. Manea, Cr. Dinu, C-tin. Radu

CSM Slatina, locul 11 în Liga 2

CSM Slatina a ajuns la 8 puncte după victoria cu Ripensia și se află pe locul 11, având un golaveraj de plus patru. Runda trecută a pierdut cu Minaur Baia Mare, în deplasare, scor 1-2, iar în etapa următoare va evolua pe teren străin, contra formației Metaloglobus, ultima clasată.

Foto: NewsFlux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-astazi-se-joaca-doar-de-la-ora-1100-poli-iasi-gloria-buzau-si-selimbar-dej-cele-mai-importante-meciuri-din-cele-sapte-19244807

 

 

 

Andrei PASCU 10 Sep. 2022, 19:07 Liga 2
Pe aceeași temă