Jucătorii Slatinei vor fi penalizați după eșecul cu Concordia Chiajna! Daniel Oprescu, foarte dezamăgit și cu o reacție fără ocolișuri

Andrei PASCU 30 Sep. 2023, 16:08 Liga 2

CSM Slatina nu a fost departe de un rezultat pozitiv pe terenul Concordiei Chiajna, în etapa a 8-a de Liga 2, sâmbătă. La un gol au cedat oltenii, 0-1, în urma unei execuții personale de excepție a lui Andreas Burcea.

La pauză scorul a fost egal, iar reușita care a trimis cele trei puncte în dreptul Concordiei Chiajna a picat la puțin timp de la reluarea părții secunde.

CSM Slatina, înfrângere pe terenul echipei Concordia Chiajna, 0-1

Concordia Chiajna și CSM Slatina nu au oferit un meci spectaculos. Dacă formația lui Daniel Oprescu nu se poate lupta pentru mai mult decât salvarea de la retrogradare, trupa lui Erik Lincar vrea promovarea și are și de ce să tindă la un astfel de obiectiv, la nivel teoretic cel puțin, dacă ne raportăm la condițiile pe care le are și la jucătorii pe care îi are îl lot.

Cu toate acestea, Concordia Chiajna a avut nevoie de o execuție personală de efect a unui jucător, a lui Andreas Burcea. Fotbalistul de 18 ani a intrat în posesie la 30 de metri de poarta Slatinei, în minutul 52, poziție centrală, s-a dus în viteză către poarta lui David Dincă, a depășit câțiva adversari în cursă, a intrat în careu și a șutat pe jos, de la 14 metri, marcând pentru 1-0.

  • CSM Slatina: Dincă – Mondragon, Sălcianu, Pisăru, Țegle, Doman (cpt.), D. Marin, Sil. Matei, Cl. Dragu, Răsdan, I. Mitran
    Rezerve: Silveanu – Raph. Stănescu, Gherghe, C. Toma, Donca, Ciocâlteu, R. Popa, C-tin. Radu, Mih. Ion

Daniel Oprescu, după Concordia Chiajna – CSM Slatina: ”Jucătorii vor fi penalizați”

Așa s-a terminat meciul, iar la final, la interviuri, Daniel Oprescu i-a taxat dur pe jucătorii săi, despre care a afirmat că au făcut cel mai slab meci din acest sezon. A precizat ”principalul” că vor fi penalizați.

A fost cea mai slabă partidă pe care am făcut-o în acest sezon, mai slabă şi decât cea cu Unirea Dej. Atitudinea a lăsat de dorit. Nu aveam cum să obţinem ceva din acest meci, cu o astfel de atitudine, iar pentru asta toată lumea va fi penalizată.

Aşa cum la victorii jucătorii sunt premiaţi, de data aceasta vor fi penalizaţi”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, conform News Flux.

CSM Slatina rămâne cu 10 puncte în Liga 2

Clubul din Slatina are 10 puncte și se situează pe locul 12 în Liga 2 după opt etape, la egalitate cu Chindia Târgoviște și CS Mioveni. În următoarea rundă de Liga 2, a 9-a, echipa lui Daniel Oprescu are meci pe teren propriu, cu Gloria Buzău, ocupanta locului 4, cu 14 puncte, dar care momentan nu a evoluat în actuala rundă. O va face duminică, de la ora 12:30, contra Stelei.

Până la duelul cu Concordia Chiajna, CSM Slatina avea trei rezultate pozitive la rând, 1-0 cu CSM Alexandria, 0-0 cu CSC Șelimbăr și 1-1 cu Steaua.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-victorie-cu-csm-slatina-1-0-in-etapa-8-de-liga-2-19287134

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reprize-diametral-opuse-in-fk-miercurea-ciuc-chindia-targoviste-19287110

https://liga2.prosport.ro/special/live-text/liga-2-etapa-8-cinci-meciuri-incep-la-ora-11-00-19287082

https://liga2.prosport.ro/seria-1/finantatorul-ceahlaului-negru-de-suparare-dupa-victoria-cu-unirea-dej-19287075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-au-spus-pustai-si-neicutescu-dupa-ceahlaul-unirea-dej-1-0-19287064

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-succes-neconvingator-cu-unirea-dej-19287037

Andrei PASCU 30 Sep. 2023, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă