CSM Slatina are zero puncte după trei etape, dar Mihai Ianovschi rămâne optimist: ”Vom începe să adunăm puncte şi se va instala liniştea şi la noi”

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2020, 15:59 Liga 2

CSM Slatina nu a reușit până acum să ia vreun punct în Liga 2, deși au trecut trei etape din campionat. Oltenii au pierdut toate meciurile, dar Mihai Ianovschi nu e total nemulțumit de ce se întâmplă cu echipa după promovare. După cel mai recent duel, cu Rapid (scor 0-3), antrenorul a declarat că exprimarea jucătorilor îi place, remarcând chiar o creștere față de meciurile anterioare.

Mihai Ianovschi: ”Avem un început de campionat aşa cum nu ni l-am dorit”

A recunoscut însă că nu se aștepta la un astfel de început de campionat, în care echipa să înregistreze eșecuri pe linie. CSM Slatina va merge pe același nucleu și pe aceeași strategie, a punctat Mihai Ianovschi, pentru că se dorește continuitate. Este convins că oltenii vor trece și prin momente fericite, odată cu scurgerea etapelor.

”Avem un început de campionat aşa cum nu ni l-am dorit, tot mai greu am început şi campionatul Ligii a 3-a, anul trecut, acum este acest impact cu nivelul Ligii a 2-a. Şi astăzi am făcut erori individuale din punct de vedere defensiv, care au dus la primirea celor trei goluri. Jocul nu a arătat rău, a arătat mai bine ca etapa trecută, dar din păcate am rămas fără niciun punct şi după această etapă. Este un moment dificil, băieţii trebuie să ridice capul din pământ că asta este situaţia, mergem în continuare pe acelaşi nucleu de jucători, pentru că ne dorim continuitate, aceasta este situaţia la acest moment.

Rapid a arătat bine, de la meci la meci arată din ce în ce mai bine, îl felicit pe Adi Iencsi şi pe oamenii care conduc clubul, fac un lucru extraordinar acolo, le doresc baftă în continuare”, a declarat Mihai Ianovschi după meciul cu Rapid, citat de Gazeta Nouă.

Mihai Ianovschi: ”Am încredere în lot” 

Antrenorul oltenilor a vorbit și despre modul inedit în care se desfășoară acest sezon din Liga 2. Dat fiind faptul că meciurile se vor juca într-o singură manșă înainte de împărțire, vrea ca echipa să înregistreze rezultate pozitive cât mai repede.

”Este un campionat un pic diferit, jucăm doar un tur, fiecare punct este important, din păcate până la momentul acesta nu am reuşit să adunăm puncte. Sperăm ca de la jocul următor să adunăm puncte, fiecare joc este extrem de important. Repet, am încredere în lotul pe care-l am, chiar dacă sunt mulţi jucători tineri şi sunt convins că mai devreme sau mai târziu vom începe să adunăm şi puncte şi se va instala liniştea şi la noi”, a mai declarat Mihai Ianovschi.

Pe lângă eșecul cu Rapid cu 0-3, CSM Slatina a mai pierdut partidele cu Dunărea Călărași, 0-1, și cu Viitorul Pandurii, 1-2. În runda cu numărul patru, slătinenii primesc vizita celor de la Fotbal Comuna Recea. Partida este programată sâmbătă de la ora 11:00.

Foto: Alexandru Paraschiv / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-rapid-de-la-ora-1300-19147561

https://liga2.prosport.ro/seria-1/evolutia-rapidului-cu-csm-slatina-l-a-multumit-pe-deplin-pe-adrian-iencsi-plusurile-identificate-dupa-meci-vreau-sa-se-intample-asta-si-pe-viitor-giulestenii-meci-cu-pri-19147639

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-vlada-a-recunoscut-superioritatea-rapidului-in-fata-slatinei-din-pacate-pentru-azi-ramanem-doar-cu-inceputul-de-meci-rezultatul-e-meritat-19147662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-3-a-a-ligii-2-are-programate-cinci-meciuri-de-la-ora-1100-trei-dintre-nou-promovate-joaca-din-nou-acasa-iar-cea-mai-interesanta-partida-are-loc-la-bucuresti-19147552

Răzvan STÎNGĂ 14 Sep. 2020, 15:59 Liga 2
Pe aceeași temă