Achiziție după reluarea Ligii 2 la CSM Slatina. Oltenii au legitimat un mijlocaș din divizia a treia

Andrei PASCU 29 Feb. 2024, 15:37 Liga 2
Achiziție după reluarea Ligii 2 la CSM Slatina. Oltenii au legitimat un mijlocaș din divizia a treia

CSM Slatina a anunțat, poate, ultima achiziție din această perioadă de iarnă. Deși a disputat primul meci după reluarea Ligii 2, a mai parafat o mutare, aducerea unui jucător tânăr, în vârstă de 20 de ani, Cătălin Ciobănică.

Mijlocaș ca poziție în teren, Ciobănică a făcut parte din lotul echipei lui Daniel Oprescu și până acum, dar a primit și a semnat contractul înaintea jocului din etapa a 17-a, contra CSM Reșița, de pe teren propriu.

Cătălin Ciobănică, noua achiziție a Slatinei, vine din Liga 3 

În prima parte a stagiunii 2023-2024, tânărul fotbalist a jucat în Liga 3, la Gloria Bistrița Năsăud, locul 1 în Seria 9.  A fost adus de olteni în pregătiri, iar acum a primit o ofertă pe care a acceptat-o. El a și marcat într-un amical disputat de CSM Slatina în pauza competițională de iarnă, contra ACSO Filiași, scor 3-0.

Tânărul poate juca, așadar, în primul meci oficial pentru CSM Slatina în duelul din runda următoare a Ligii 2, dar rămâne de văzut dacă Daniel Oprescu îl a trimite pe teren în duelul cu formația pregătită de Flavius Stoican.

Cătălin Ciobănică, mijlocaş născut 2004, care s-a alăturat lotului pregătit de Daniel Oprescu din perioada pregătirii, a semnat înţelegerea cu divizionara secundă slătineană şi are drept de joc pentru partida programată sâmbătă, 2 martie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, cu CSM Reşiţa.

Cătălin Ciobănică a jucat în acest sezon pentru echipa din Liga a III-a, Gloria Bistriţa. Tânărul mijlocaş a evoluat în jocurile de pregătire ale iernii şi a reuşit să înscrie în amicalul cu CSO Filiaşi, câştigat cu 3-0.

Cât mai multe realizări în tricoul echipei CSM Slatina!”, a notat CSM Slatina pe Facebook.

  • Pe de altă parte, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF a constatat, în ședinta din 27 februarie, încetarea raporturilor contractuale dintre David Palade și CSM Slatina. Atacantul de 20 de ani a jucat sub comanda lui Daniel Oprescu în 7 meciuri în sezonul trecut de Liga 2.

Ce achiziții a mai făcut CSM Slatina

Până la venirea lui Ciobănică, Slatina a mai anunțat, în această iarnă, venirile portarilor Sebastian Micu (ex CFC Argeș) și Florin Bănuţă (ex Unirea Bascov), a fundașului Robert Riza (ex CSM Focșani), a mijlocașilor Ionuț Năstăsie (ex CSC Șelimbăr) și George Leaţă (ex CFR Cluj), și a atacantului Mahadi Mahrez Kayondo (ex CSM Deva, foto articol).

Meciuri complicate pentru formația lui Daniel Oprescu în ultimele trei etape

CSM Slatina are 20 de puncte și se situează pe locul 13 în Liga 2 după 16 etape, la două puncte de locul 10, mijlocul clasamentului, Steaua. În următoarea etapă de Liga 2, a 17-a, echipa lui Daniel Oprescu are meci pe teren propriu, CSM Reșița, ocupanta locului 8, cu 23 de puncte.

Apoi, până la finalul sezonului regular, slătinenii le vor mai întâlni pe Viitorul Pandurii, pe teren advers, și pe CS Mioveni, pe terenul propriu.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-prima-deplasare-din-2024-la-slatina-19301111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-joaca-sambata-la-dej-cu-unirea-echipa-lui-dragos-militaru-19301106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mircea-manole-s-a-intors-la-unirea-dej-19301103

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-are-meci-la-gloria-buzau-in-etapa-a-17-a-a-ligii-2-19301099

Andrei PASCU 29 Feb. 2024, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă