CSM Slatina a prins curaj după prima victorie în Liga 2, Mihai Ianovschi promite un meci bun cu ”FC U” Craiova: ”O să vedeți acest lucru pe timpul partidei”

Andrei PASCU 26 Sep. 2020, 12:06 Liga 2
CSM Slatina a prins curaj după prima victorie în Liga 2, Mihai Ianovschi promite un meci bun cu ”FC U” Craiova: ”O să vedeți acest lucru pe timpul partidei”

CSM Slatina a adunat primele trei puncte în Liga 2, în etapa a 4-a, când a câștigat cu 2-0 în fața celor de la Fotbal Comuna Recea, iar încrederea a crescut vizibil. Antrenorul Mihai Ianovschi speră acum la un rezultat pozitiv și împotriva liderului U Craivoa 1948 SA, pe care îl va întâlni luni.

Mihai Ianovschi: ”Craiova este clar o echipă care are formața necesară să se lupte la promovare”

Meciul va avea loc pe teren advers, dar Ianovschi crede că dacă jucătorii săi vor fi concentrați pe meci și se vor mobiliza la maxim pot face surpriza. Nu vor merge la Severin să se apere, ci vor încerca, la fel ca în etapele precedente, să pună probleme pe fază ofensivă.

În același timp, antrenorul Slatinei a lăudat-o pe U Craiova 1948 SA pentru startul aproape perfect de sezon, jocurile solide și rezultatele bune.

Deși avem doar trei puncte în clasament consider că jocul echipei mele este în creștere, iar eu nu mă tem de partida cu FC Universitatea Craiova. Am studiat cu mare atenție jocul lui FCU și vă asigur că nu vom merge la Severin doar să ne apărăm. O să vedeți acest lucru pe timpul partidei.

Craiova are în componență câțiva jucători cu mare experiență, mă refer la un Gugu, un Anghelina, Cristea, fotbaliști foarte importanți pentru ei. Au adus și câțiva jucători străini interesanți. Însă, după ce i-am studiat bine, cred că le-am găsit adversarilor noștri și câteva puncte slabe. Am vizionat câteva jocuri de ale lor. Vom încerca să profităm în timpul meciului de punctele lor mai slabe. Dar, totuși Craiova este clar o echipă care are formața necesară să se lupte la promovare.

Patronul acestei formații este un om potent financiar și a adus la echipă jucători buni. Este bine că mai avem câteva zile până la disputarea acestui meci, deoarece vom avea timp să punem totul la punct”, a spus Mihai Ianovshi pentru Ediție.

CSM Slatina va juca împotriva Petrolului după duelul cu U Craiova 1948 SA 

CSM Slatina are, așadar, doar trei puncte în clasament, după ce a câștigat cu 2-0 pe teren propriu, etapa trecută, cu Fotbal Comuna Recea. În primele trei confruntări a fost învinsă de Dunărea Călărași, 0-1, de Viitorul Pandurii, 1-2, și de Rapid, 0-3.

După partida cu U Craiova 1948 SA, CSM Slatina va sta în runda cu numărul șase. Apoi, va juca din nou în deplasare, cu o altă pretendentă la promovare, Petrolul.

Foto: CSM Slatina și Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-derby-ul-timisoarei-19149643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/am-asteptat-patru-meciuri-sa-luam-primele-puncte-mihai-ianovschi-e-multumit-de-primul-succes-al-csm-slatina-in-liga-2-si-anunta-usor-usor-lucrurile-se-vor-rezolva-19149029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-farul-constanta-nu-se-joaca-marinarii-au-cazuri-de-covid-19-in-lot-19149647

 

 

 

 

Andrei PASCU 26 Sep. 2020, 12:06 Liga 2
Pe aceeași temă