CSM Reșița caută al treilea rezultat pozitiv la rând, dar are un adversar greu, care a produs o mare surpriză etapa trecută. Flavius Stoican: ”Vom da tot ce putem!”

Andrei PASCU 06 Oct. 2023, 15:02 Liga 2
CSM Reșița caută al treilea rezultat pozitiv la rând, dar are un adversar greu, care a produs o mare surpriză etapa trecută. Flavius Stoican: ”Vom da tot ce putem!”

CSM Reșița se află într-un moment bun, având la timpul prezent două rezultate pozitive la rând în Liga 2, după 3-2 cu Concordia Chiajna și 1-1 cu Viitorul Pandurii. Patru puncte luate de formația din Valea Domanului, care în runda a 9-a va merge pe terenul echipei CS Mioveni.

Duelul va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în format live-text pe site-ul Liga2.ro.

CSM Reșița, duel cu CS Mioveni în etapa a 9-a de Liga 2

Antrenorul Flavius Stoican este pregătit de un meci bun al jucătorilor săi, fiind convins că pot bifa iar un rezultat încurajator, pozitiv, remiză sau victorie. Asta deși CS Mioveni a reușit un succes surprinzător în runda trecută de Liga 2, 2-0 pe terenul Corvinului Hunedoara.

”Principalul” se așteaptă la un meci echilibrat între CS Mioveni și CSM Reșița, dar are încredere că rezultatele pozitive din ultimele meciuri vor aduce un plus important de moral pentru jucătorii săi, să obțină cel puțin un punct și în urma duelului de la Mioveni.

Am obținut patru puncte în ultimele două jocuri de pe teren propriu, iar acum urmează o deplasare. Este bine, dar se putea și mai bine. Deja aceste jocuri sunt de domeniul trecutului și important este ceea ce vom face la meciul de la Mioveni, chiar dacă vom întâlni o echipă care vine după un rezultat surprinzător.

Mioveni a câștigat la Corvinul Hunedoara, dar important este ceea ce vom face noi. Starea de spirit a echipei este una bună, vom încerca să scoatem maxim din această partidă. Chiar dacă jucăm împotriva unei echipe care nu și-a anunțat candidatura la promovare, îi cunosc pe cei de acolo, am fost acolo și știu că-și doresc să revină în prima ligă.

Nu va fi un meci ușor nici pentru ei, nici pentru noi. Important este să credem în forțele noastre. Cred că se vede destul de clar o îmbunătățire în jocul nostru, dar ne dorim mult mai mult. Important este că acum revine Ciprian Rus, un jucător care are experiență și care poate decide soarta unui joc”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul echipei CSM Reșița, conform Caraș Online.

CSM Reșița, ceva probleme de lot înaintea deplasării la Mioveni

Deși Ciprian Rus va fi cel puțin în lot pentru partida cu CS Mioveni, CSM Reșița nu va putea miza pe alți fotbaliști, accidentați. Sebastian Velcotă nu este apt sută la sută din punct de vedere medical, în timp ce Nicușor Fota se confruntă cu o entorsă.

Avem ceva probleme din punct de vedere medical, Velcotă încă nu este sută la sută și se antrenează separat de grup, iar Fota are ceva probleme de câteva săptămâni cu o entorsă la gleznă.

În rest, suntem în regulă și sper ca cei care vor intra să dea totul pe teren. Avem nevoie să facem un joc bun și avem nevoie să obținem un rezultat pozitiv!”, a mai declarat Flavius Stoican.

CSM Reșița, o victorie și o remiză în ultimele două etape de Liga 2

CSM Reșița a ajuns la 9 puncte în clasamentul Ligii 2 și este pe locul 15. O formație mai are 9 puncte până acum, FK Miercurea Ciuc, locul 14 pentru că are golaveraj mai bun.

În runda a 9-a din Liga 2, bănățenii au, așadar, meci pe teren străin, cu CS Mioveni, locul 6 cu 13 puncte, echipă care a trecut de Corvinul Hunedoara în etapa a 8-a, scor 2-0.

Foto: Miruna Mihancea / CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-s-a-inteles-cu-o-echipa-din-liga-2-steaua-s-a-opus-19287802

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-s-a-detasat-din-nou-in-fruntea-golgheterilor-ligii-2-dupa-dubla-cu-cfc-arges-19287801

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-joaca-sambata-la-turnu-magurele-cu-csm-alexandria-19287797

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-panait-despre-eliminarea-sa-din-jocul-steaua-cfc-arges-3-1-19287792

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-concluzii-dupa-steaua-campionii-fc-arges-3-1-19287768

Andrei PASCU 06 Oct. 2023, 15:02 Liga 2
Pe aceeași temă