CSM Reșița are 27 de jucători în cantonamentul pe care a ales să-l facă în Valea Domanului. Bănățenii și-au stabilit încă două amicale

Marius ANGHEL 27 Jan. 2021, 18:55 Liga 2

CSM Reșița a ales să susțină cantonamentul centralizat din această iarnă pe plan local, în Valea Domanului, deși variantă la care se gândea era și un stagiu la Băile Herculane, pentru că prefera să lăsăm banii în judeţ la noi, după cum susținea președintele Cristian Bobar.

În acest cantonament s-a intrat de luni, 25 ianuarie, iar antrenorul Alin Minteuan are la dispoziție un lot format din 27 de jucători.

Multe nume noi în lotul Reșiței

Reșița are mai multe noutăți față de grupul cu care se încheiau meciurile din 2020. Printre acestea se numără Sălcianu și Sima, ultima dată foști la Turris Oltul, Dulca, pus pe liber de Rapid, Matiș, fost la ACS Poli, Borz, Negru, Mereu, Veca sau Cristodulo.

Iată lotul de jucători pe care CSM Reșița îl are îl cantonament: Cristian Zimmermann, Alberto Cobrea, Bogdan Szijj, Lorenzo Acka, Andrei Dumitraş, Alexandru Sălcianu, Alin Dudea, Adrian Ilie, Laurenţiu Breşneni, Nini Popescu, Emanuel Dat, Robert Boboc, Cristian Danci, Laurenţiu Buş, Sergiu Rimovecz, Sergiu Borz, Denis Brînzan, Robert Mihaly, Alexandru Sima, Claudiu Matiş, Alexandru Negru, Paul Mereu, Miroslav Veca, Demetris Cristodulo, Alexandru Dulca, Victor Astafei, Vlad Chera.

  • Miroslav Veca (2003), Paul Robert Mereu (2005), Sergiu Rimovecz (2003), Alexandru Negru (2004) și Robert Ioan Mihaly (2005) sunt juniori din cadrul centrului de copii și juniori al CSM Reșița.

Cristian Bobar: ”Alin Minteuan este mulţumit până acum de cum corespund”

Președintele Cristian Bobar a vorbit în numele antrenorului Minteuan și a spus că jucătorii răspund bine la efort și sunt în grafic cu pregătirea.

”Alin Minteuan este mulţumit până acum de cum corespund şi sper să terminăm bine acest cantonament, să nu fie accidentaţi şi să fim apţi la prima etapă. Sâmbătă vom mai avea un meci amical cu Progresul Ezeriş, unde vrem să vedem mai mulţi juniori de la centrul nostru. Apoi, în data de 5 februarie vom juca meciul cu Ripensia, iar după aceea avem la Severin meciul cu FCU Craiova, în data de 6 sau 7 februarie. Sunt şi meciuri cu echipe de Liga a 2-a, dar şi meciuri cu echipe de Liga a w-a care se bat la promovare, aşa cum a fost jocul cu Poli sau cel cu Craiova, care urmează. Este o perioadă mai grea pentru jucători, perioada aceasta de iarnă, şi încercăm să le asigurăm condiţiile necesare, să fim alături de ei, ca să fie cât mai bine pregătiţi”, a declarat, la Radio Reșița, conducătorul clubului din Valea Domanului.

Amicale cu Progresul Ezeriș, Ripensia și ”FC U” Craiova

Astfel, Bobar anunță două noi meciuri amicale pentru CSM Reșița, cel cu Progresul Ezeriș, de sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 12:00, și unul cu Ripensia, în data de 5 februarie. Până acum se știa că echipa cu echipament roșu și negru avea amical stabilit cu U Craiova 1948 SA în data de 6 februarie, la Drobeta Turnu Severin. Bobar spune acum că data acesti partide încă nu e sigură, fiindcă ar putea avea loc în 7 februarie.

Cert este că CSM Reșița a disputat în 2021 două meciuri amicale până acum, ambele câștigate: 3-1 cu ASU Politehnica Timișoara și 2-1 cu CSM Deva.

Foto: CSM Reșița

Marius ANGHEL 27 Jan. 2021, 18:55 Liga 2
Pe aceeași temă