CSM Reșița, victorie după victorie în cantonamentul extern. Trupa condusă de Călin Cheregi a câștigat cu o prim-divizionară din Slovenia

Andrei PASCU 20 Jul. 2023, 11:57 Liga 2
CSM Reșița, victorie după victorie în cantonamentul extern. Trupa condusă de Călin Cheregi a câștigat cu o prim-divizionară din Slovenia

CSM Reșița a bifat a treia victorie în trei meciuri, în cantonamentul pe care îl desfășoară în Slovenia, la Rogla. Nou-promovata în Liga 2 a reușit să treacă, la limită, și de NK Aluminij, formație din prima ligă din Slovenia.

Cu 1-0 s-a impus CSM Reșița, după ce la pauză scorul a fost egal.

CSM Reșița, 1-0 cu NK Aluminij

Formația din Valea Domanului, pregătită de Călin Cheregi, a câștigat în urma golului semnat de Sebastian Velcotă, în partea secundă. Astfel, CSM Reșița a obținut a treia victorie, în precedentele partide amicale întâlnind NK Bistrica (liga a doua slovenă), de care a trecut cu 1-0, și NK Fuzinar (liga a doua slovenă), de care a trecut cu 5-1.

Urmează ultimul test din Slovenia, cu FC Sharjah (Emiratele Arabe Unite), antrenată de Cosmin Olăroiu. Înainte de plecarea în stagiul de pregătire, CSM Reșița a evoluat în compania formației UTA, în fața căreia a cedat, la limită, scor 0-1.

  • CSM Reșița, în amicalul cu NK Aluminij: Contra – Szijj, Ardei, Răuţă, Fota, Popescu, Dolghi, Gomboş, Velcotă, Maxim, C. Rus.
    Au mai jucat în repriza secundă: I. Rus, Bărboianu, Dudea, Sabău, Rimovecz, Cristea, Dolghi, Chitu, Chera, Negru, Ursu, Drăghiceanu, Ivaşcu.

Călin Cheregi, mulțumit de cum arată CSM Reșița

Călin Cheregi este încântat de modul în care se prezintă jucătorii săi până acum, mai ales că în această perioadă capătă moral pentru debutul în Liga 2. La cum arată situația până la acest moment, CSM Reșița ar putea să fie una dintre surprizele plăcute ale stagiunii care va debuta la 5 august.

Mă bucură foarte mult această victorie, pentru că, pe lângă faptul că ne dă moral, am reuşit să evaluăm parametrii fizici, să ne dăm seama unde suntem cu pregătirea. Am reglat de asemenea anumite aspecte tehnico-tactice în faţa unui adversar de primă mână din Slovenia, o echipă care participă în Liga 1 şi care peste câteva zile va începe campionatul.

În mod normal, ei sunt mult mai avansaţi cu pregătirea, dar noi am avut o evoluţie consistentă, solidă, atât ofensiv, cât şi defensiv. Dacă ar fi să exprim un regret, ar fi acela că nu am mai înscris şi alte goluri pentru că am mai avut încă două sau trei situaţii foarte clare. Dar, una peste alta, am încheiat meciul cu bine, şi pe această cale vreau să-i felicit pe fotbaliştii care au evoluat în acest meci.

De asemenea, vreau să mulţumesc suporterilor care au venit inclusiv aici, în cantonamentul din Slovenia. Ne bucurăm că reuşim să jucăm cu echipa lui Cosmin Olăroiu, vă daţi seama că nu ai posibilitatea să înfrunţi prea des fotbalişti de o asemenea valoare.

Pentru acest motiv am convenit să jucăm, chiar dacă va fi ultima zi de cantonament, iar jucătorii noştri vor fi foarte obosiţi. Cred totuşi că suntem capabili să facem un joc bun, nu ne interesează scorul, dar, având în vedere parcursul nostru în ultimele amicale, cred că vom putea da o replică bună.

Lotul este în regulă, doar uşoare probleme musculare la Burlacu, care a şi fost nevoit să plece în ţară pentru a face o ecografie. În rest, tot lotul este valid!”, a declarat antrenorul Călin Cheregi, citat de Caraș Online.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-castigat-in-stefan-cel-mare-amicalul-cu-cs-dinamo-dupa-ce-a-revenit-pe-tabela-si-s-a-desprins-abia-in-minutele-de-final-concluziile-lui-andrei-prepelita-19277618

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-ceahlaul-au-remizat-in-ultimul-lor-amical-din-cantonamentul-montan-in-aceeasi-zi-nemtenii-au-aplicat-o-corectie-alexandriei-19277614

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-incepe-in-deplasare-sezonul-de-liga-2-cs-mioveni-va-debuta-acasa-precizarea-frf-despre-ultima-echipa-participanta-in-editia-2023-2024-a-esalonului-secund-19277606

https://liga2.prosport.ro/liga-4/un-antrenor-din-alba-iulia-face-voluntariat-in-tanzania-din-dragoste-de-fotbal-si-de-copii-face-parte-dintr-un-grup-de-20-de-romani-printre-care-este-si-un-fost-presedinte-al-politehnicii-iasi-19277587

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 20 Jul. 2023, 11:57 Liga 2
Pe aceeași temă