Banii nu aduc rezultate! CSM Reșița i-a predat o lecție Concordiei Chiajna, pe care a învins-o cu două goluri marcate în minutele 90+2 și 90+7. Rezultat mare pentru Flavius Stoican: ”Nu e doar bucuria noastră, ci a întregului oraș”

Răzvan STÎNGĂ 23 Sep. 2023, 15:53 Liga 2
Banii nu aduc rezultate! CSM Reșița i-a predat o lecție Concordiei Chiajna, pe care a învins-o cu două goluri marcate în minutele 90+2 și 90+7. Rezultat mare pentru Flavius Stoican: ”Nu e doar bucuria noastră, ci a întregului oraș”

CSM Reșița a dat lovitura în etapa a 7-a de Liga 2 și a răpus echipa cu cel mai bun lot din campionat! A trecut cu 3-2 pe teren propriu de Concordia Chiajna și a bifat o victorie foarte importantă și surprinzătoare în contextul celor întâmplate până acum în sezon, de la startul întrecerii.

Reșițenii lui Flavius Stoican au condus, au fost conduși, iar golurile care le-au pus trei puncte în clasament au venit în minutele 90+2 și 90+7!

CSM Reșița a răpus Concordia Chiajna, scor 3-2

Formația gazdă a deschis scorul încă din minutul 14, atunci când Andrei Burlacu a punctat cu un șut din careu. Însă, înainte de pauză, în minutul 38, Concordia Chiajna a restabilit egalitatea, 1-1, scor cu care s-a terminat și prima parte, în urma reușitei lui Romario Moise, unul din multele nume importante pe care ilfovenii le au în lot, dar se pare că nici în rezultatele din acest sezon nu se reflectă investițiile importante în salarii.

Oaspeții păreau că și-au reglat evoluția din prima repriză și că se vor impune în Valea Domanului, în urma golului semnat de Adrian Bălan, în minutul 72, doar că echipa din Reșița a continuat să atace și a sperat la cel puțin un punct.

Nu a luat doar un punct, ci pe toate trei, marcând de două ori în minutele adiționale, prin Alin Dudea, în minutul 90+2, și Ciprian Rus, în minutul 90+7.

Până la final, ultimul marcator al duelului a fost eliminat în minutul 10 al prelungirilor, după ce a văzut al doilea cartonaș galben în urma unui nou gol marcat și în care arbitrul a arătat offside. În plus, și de la Concordia Chiajna a fost eliminat un jucător, Florin Achim, cel mai probabil pentru injurii.

  • CSM Reșița a început meciul în formula: I. Rus – Bărboianu, Andr. Răuță, Rimovecz, Gomboș, Dolghi, Dudea, Andr. Burlacu, Chera, Lascu, Drăghiceanu (cpt.)
    Rezerve: M. Contra – Szijj, Domil, Al. Negru, Fr. Cristea, Cip. Rus, Ardei, D. Fărăgău, I. Popescu

Flavius Stoican, mândru de jucători după CSM Reșița – Concordia Chiajna: ”O victorie mare”

Flavius Stoican a fost încântat de acest rezultat bifat de CSM Reșița, care a reușit al doilea succes în Liga 2, după 2-1 cu CSC Dumbrăvița. A avut, însă, un discurs per total moderat, pentru că speră ca acest entuziasm să se reflecte doar pozitiv în meciul următor, cu Viitorul Pandurii, echipă pe care a și pregătit-o.

A fost o victorie mare pentru acești băieți pe care-i pregătesc. Îi văd cât de mult muncesc la antrenamente și cu atât mai mult mă bucur că am obținut o victorie contra unei echipe cu jucători care, într-adevăr, au un nume important în fotbalul românesc și care nu și-au spus ultimul cuvânt.

De aceea este și mai importantă această victorie, deoarece am câștigat în fața unei echipe care și-a anunțat candidatura la promovare. În ceea ce privește meciul, am început destul de bine, am marcat prin Andrei Burlacu, am mai avut o ocazie tot prin el, iar apoi a venit acel gol antologic al lui Romario Moise.

A fost un gol frumos și pe această cale aș dori să-l felicit, deoarece a avut o execuție de excepție. A fost 1-1 la pauză, apoi am pus presiune pe Chiajna, dar o nesincronizare a noastră a făcut ca adversarii să marcheze pentru 2-1. Se părea că totul va fi în zadar, doar că jucătorii care au intrat de pe bancă, și anume Cristea, Rus și Negru și-au adus aportul la revenirea pe tabela de marcaj.

Suntem o echipă care vrem să creștem de la meci la meci, aveam nevoie de această victorie, deoarece acești băieți au nevoie ca moralul lor să fie unul ridicat.

Nu este doar bucuria noastră în urma acestei victorii, ci și a întregului oraș. Simt o bucurie enormă atunci când văd oamenii fericiți după meci. Este poate cea mai frumoasă senzație când vezi asemenea lucruri, că oamenii vin și te felicită și cântă alături de jucători.

Nu am câștigat decât trei puncte, dar aceste puncte ne dau o încredere pe mai departe. Încă facem o evaluare a tuturor jucătorilor, iar această evaluare se va încheia în iarnă.

Fiecare are șansa lui și încerc să le dau la fiecare minute. Jucătorii, prin randamentul lor, trebuie să se evidențieze și să rămână titulari”, a spus Flavius Stoican conform Caraș Online.

CSM Reșița, momentan pe locul 10 în Liga 2, la egalitate cu Concordia Chiajna

CSM Reșița a ajuns la 8 puncte în clasamentul Ligii 2 și este pe locul 13, dar riscă să fie întrecută de câteva echipe până la finalul etapei. O singură formație mai are 8 puncte până acum, chiar Concordia Chiajna, care e însă pe locul 12 pentru că are un golaveraj mai bun.

Peste o săptămână, în runda a 8-a din Liga 2, bănățenii au meci în deplasare cu Viitorul Pandurii (locul 10, 10 puncte), echipă pregătită în trecut de Flavius Stoican și care în această rundă a 7-a a trecut de Corvinul Hunedoara, scor 2-1.

N-am realizat încă nimic, suntem fericiți acum, dar o luăm de la capăt, pentru că ne așteaptă o partidă contra unei echipe care a învins pe Corvinul Hunedoara, mă refer aici la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Scopul nostru va fi să facem fericiți oamenii care vor veni la stadion de acum înainte.

Până la iarnă toată lumea este sub evaluare. Prima dată trebuie să adunăm puncte, indiferent cum, dar ca și joc îmi doresc mult mai mult. Îmi doresc să avem o echipă care are posesia mingii indiferent de adversarul pe care-l întâlnește. Am avut momente în care jocul nostru a suferit. Această victorie este și un prim pas de readucerea a publicului la stadion. Vrem să legăm victorii și să creștem de la meci la meci”, a mai spus Stoican.

Meciul dintre CSM Reșița și Concordia Chiajna, scor 3-2

Foto: Caraș Online
Video: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-tine-nasul-sus-si-dupa-jocul-cu-gloria-buzau-claudiu-niculescu-bucuros-pentru-noul-succes-e-important-ce-am-realizat-dar-avem-in-continuare-un-program-greu-19285908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-castigat-meciul-cu-ceahlaul-dupa-ce-a-fost-condusa-19285901

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-invins-gloria-buzau-in-etapa-a-7-a-a-ligii-2-19285712

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-erimia-vorbeste-despre-cs-mioveni-progresul-spartac-19285705

Răzvan STÎNGĂ 23 Sep. 2023, 15:53 Liga 2
Pe aceeași temă