CSM Reșița a prezentat șase jucători! Printre ei, două achiziții noi

Răzvan STÎNGĂ 05 Jul. 2023, 17:35 Liga 2
CSM Reșița a prezentat șase jucători! Printre ei, două achiziții noi

CSM Reșița a prezentat șase achiziții, miercuri, 5 iulie. După cum oamenii din club au anunțat zilele trecute, câțiva dintre cei veniți sunt nume surprinzătoare, care să întărească lotul pentru sezonul de Liga 2, primul după promovarea din Liga 3.

Clubul a înștiințat că în Valea Domanului au ajuns Andrei Burlacu (atacant, 26 de ani, ex FC Botoșani), Mario Contra (portar, 23 de ani, ex Unirea Slobozia), Mihai Dolghi (mijlocaș, 20 de ani, ex Viitorul Cluj), Laurențiu Maxim (extremă, 19 ani, ex SC Oțelul), Andrei Răuță (fundaș, 28 de ani, ex Metaloglobus) și Ionuț Rus (portar, 23 de ani, ex Ripensia).

Doar de aducerile primilor doi nu se știa până la acest moment.

CSM Reșița a prezentat șase jucători!

În același timp, pentru sezonul următor, CSM Reșița va miza și pe câțiva tineri de la propriul centru ce copii și juniori, printre care Abel Ursu și Cristian Domil.

Referitor la achiziții, la fotbaliștii care au evoluat cel puțin în divizia a doua, la cât au jucat în stagiunea trecută, Burlacu a prins 14 meciuri și a marcat un gol, Contra a bifat 19 partide în Liga 2, Laurențiu Maxim a evoluat în 20 de partide pentru SC Oțelul și a marcat un gol, Andrei Răuță și-a făcut apariția în 13 dueluri de Liga 2 pentru Metaloglobus, în timp ce Ionuț Rus a apărat în numai șapte rânduri poarta echipei Ripensia.

CSM Reșița i-a legitimat prima dată pe Alexandru Sabău și Ciprian Rus

Însă, ca noutăți, de aducerile cărora nu se știa nimic până acum, sunt Andrei Burlacu și Mario Contra. De venirile celorlați patru se știa, însă CSM Reșița nu i-a prezentat până miercuri, 5 iulie. Tot la capitolul achiziții, ale căror veniri au fost anunțate de club după dezvăluirile în exclusivitate ale site-ului Liga2.ro, intră și Alexandru Sabău (24 de ani, ex Steaua) și Ciprian Rus (32 de ani, ex Unirea Slobozia).

Așadar, un total de opt noutăți în lotul nou-promovatei până acum.

Multă baftă noilor veniți în echipa rossoneră!a notat pe Facebook CSM Reșița, în privința celor șase achiziții și celor doi jucători promovați de la juniori, dar i-a prezentat și pe fiecare în parte.

De partea cealaltă, CSM Reșița s-a despărțit  de cinci jucători până în acest moment. La formația nou-promovată nu vor mai continua Cristian Zimmermann (40 de ani), Laurențiu Breșneni (39 de ani), Robert Petre (26 de ani), Alexandru Dane (21 de ani) și Remus Trancă (24 de ani) după promovarea în Liga 2.

CSM Reșița merge în Slovenia în cantonament

CSM Reșița a reușit să stabilească locația stagiului de pregătire, în primă fază având mai multe soluții în plan, Serbia, Slovenia și Austria. S-a mers pe varianta Slovenia, cantonament care va avea loc în luna iulie, în perioada 10-21. Acolo se vor disputa și câteva partide de verificare.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-adus-doi-jucatori-19276829

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-probleme-din-cauza-conditiilor-meteo-19276820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-peste-probleme-la-fc-brasov-19276817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/surprize-surprize-in-valea-domanului-csm-resita-nu-a-obtinut-certificarea-pentru-liga-2-cristian-bobar-este-increzator-in-apel-19276812

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-cedat-la-doua-goluri-diferenta-in-amicalul-cu-cfr-cluj-dan-alexa-era-clar-ca-o-sa-suferim-dar-am-aratat-bine-in-multe-momente-19276803

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Jul. 2023, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă