CSM Alexandria și CS Tunari n-au stat degeaba în weekendul liber din Liga 2. Una a pierdut la limită cu FCSB, alta a fost zdrobită de Dinamo

Marius ANGHEL 11 Sep. 2023, 13:22 Liga 2
CSM Alexandria și CS Tunari n-au stat degeaba în weekendul liber din Liga 2. Una a pierdut la limită cu FCSB, alta a fost zdrobită de Dinamo

Nou-promovatele în Liga 2 CSM Alexandria și CS Tunari au disputat și ele în weekendul trecut câte un amical, în prima pauză luată de cluburi în noul sezon din cauza jocurilor echipelor naționale.

Teleormănenii s-au deplasat până lângă București, pentru a întâlni vicecampioana FCSB, în timp ce ilfovenii au avut un test cu nou-promovata în SuperLigă Dinamo.

Divizionarele secunde au pierdut, însă doar trupa din Alexandria și-a informat suporterii atât despre jocul cu FCSB, cât și de rezultatul înregistrat.

CSM Alexandria a pierdut la limită amicalul cu FCSB

Partidele au avut loc sâmbătă, 9 septembrie. CSM Alexandria s-a deplasat la Baza Arcom din Berceni pentru amicalul cu FCSB, unul pe care l-a pierdut la limită, cu scorul de 1-2, după ce au înscris Damjan Djokovic (32) și Octavian Popescu (38), în prima repriză, pentru vicecampioană, respectiv Petre Simon (69), pentru teleormăneni, în partea a doua a jocului.

Elias Charalambous l-a utilizat în acest test pe nou-venitul Cristian Ganea, din postura de rezervă, dar și pe Ionuț Panțîru, care nu a mai jucat într-un meci oficial din aprilie 2021. Acesta din urmă a început ca titular.

FCSB: Udrea – Crețu, Ngezana, Haruț, Panțîru – Șut, Djokovic, Lixandru – Toma, Băluță, Oct. Popescu. Au mai jucat: Vlad – Ganea, Dawa, Ciobanu, Necșulescu, Colibășanu, Pandele și Ilie.

CSM Alexandria a anunțat înfrângerea și cine a marcat golul său, însă nu și jucătorii pe care i-a utilizat. În schimb, a publicat câteva poze de la joc.

CS Tunari, executată în 120 de minute de joc de Dinamo

De cealaltă parte, CS Tunari nu și-a informat suporterii nici despre faptul că va juca un amical cu Dinamo, dar nici ceea ce a făcut în acest meci. A făcut-o, însă, profesionist, clubul bucureștean.

Cu 7-0 a câștigat Dinamo amicalul disputat la Baza Săftica contra divizionarei secunde antrenată de Florin Stîngă. Au marcat David Irimia (42), Dennis Politic (52), Ahmed Bani (60), Goncalo Gregorio (72), Valentin Borcea (85), Cătălin Țîră (88) și Antonio Bordușanu (108 – penalty). Partida s-a desfășurat pe durata a două reprize a câte 60 de minute fiecare.

Dinamo a început în formula: Bega – Cr. Costin, Lucas, Bena, Homawoo, Dav. Irimia, Gorka Larrucea, Bani, Ilic, Politic, Abdallah. Din repriza secundă au jucat: Dujmovic – Iul. Roșu, Goncalo, Țîră, Borcea, Bordușanu, Patriche, Giafer, Grigore, N. Roșu, Ghezali.

CSM Alexandria are meci la Gloria Buzău, CS Tunari se deplasează în Timiș, pentru jocul cu CSC Dumbrăvița

FCSB se pregătește de meciul de la Ovidiu cu Farul Constanța (17 septembrie, ora 21:45), iar Dinamo va întâlni pe teren propriu FCU Craiova FC (15 septembrie, ora 21:30). Jocurile contează pentru etapa a 9-a a SuperLigii.

În schimb, divizionarele secunde vor avea meciuri în deplasare în etapa a 6-a. CS Tunari joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Ghiroda, cu CSC Dumbrăvița, echipă care marți, la Buftea, are restanța din prima etapă cu Progresul Spartac. CSM Alexandria are meci tot sâmbătă, tot de la ora 11:00, la Buzău, cu Gloria Buzău.

CSM Alexandria ocupă locul 17 în Liga 2, cu 4 puncte acumulate în primele cinci etape, în timp ce CS Tunari se află pe poziția a 19-a, cu doar un punct acumulat și ar putea pica pe ultimul loc în situația în care Progresul Spartac va obține minimum un punct din restanța cu CSC Dumbrăvița.

Foto: CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-victorie-impotriva-universitatii-cluj-la-alba-iulia-19284413

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-a-pierdut-amicalul-cu-petrolul-19284404

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u18-victorie-in-primul-amical-cu-republica-moldova-u18-scor-2-0-19284383

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-infrangere-in-amicalul-cu-israel-u19-scor-1-2-19284375

https://liga2.prosport.ro/program-tv/prima-etapa-din-noul-sezon-in-care-se-joaca-mai-devreme-de-sambata-runda-a-6-a-a-ligii-2-incepe-cu-un-meci-in-nocturna-si-se-incheie-marti-la-apus-19284195

Marius ANGHEL 11 Sep. 2023, 13:22 Liga 2
Pe aceeași temă