CSC Dumbrăvița, aproape de o mare surpriză la Buftea, cu Concordia Chiajna. Cosmin Stan: ”Am fi meritat să câștigăm. Am făcut o propagandă bună fotbalului”

Anda DELIU 20 Aug. 2022, 19:51 Liga 2

Nou-promovata CSC Dumbrăvița a condus de două ori, dar, până la urmă, a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Concordia Chiajna, într-un meci jucat la Buftea, în etapa a 3-a a Ligii 2.

Luca Bodri și Petre Simon au marcat pentru echipa timișeană, iar alb-verzii au dominat partida din Ilfov, potrivit celor spuse de antrenorul Cosmin Stan, motiv pentru care a apreciat că elevii săi ar fi meritat victoria.

CSC Dumbrăvița a condus pe tabelă o bună parte din jocul cu Concordia

De notat că în acest meci a jucat titular Alexandru Martinov, revenit la echipă, după ce runda trecută jucase pentru FC Brașov. Chiajna a dominat primul sfert de oră, dar, în minutul 16, contrar cursului jocului, Luca Bodri a marcat.

Concordia a egalat în prelungirile primei reprize. Albert Voinea a profitat de o ieșire greșită a lui Trifon, după o centrare.

În repriza a doua, Dumbrăvița a pus din nou probleme, iar în minutul 65 Grancea a obținut un penalty, pe care l-a transformat Petre Simon. Concordia a reușit să revină din nou pe tabelă, în minutul 83, după ce Azdren Llullaku a reluat din careul mic, iar mingea a intrat în poartă după ce a lovit bara.

Cosmin Stan spune că echipa sa ar fi meritat victoria la Buftea

Antrenorul Dumbrăviței a punctat că echipa sa a avut ocazii mari când a avut 2-1, dar nu a putut să le fructifice. De aceea, antrenorul apreciază că jucătorii săi meritau victoria.

”Astăzi am fi meritat să câștigăm, am fost echipa mai bună. La 2-1 pentru noi am avut trei ocazii foarte mari de a face 3-1, dar, per ansamblu, este un punct câștigat. Continuăm meciurile foarte bune în deplasare și astăzi am făcut o propagandă bună fotbalului. Cred că cei care au venit la meci au fost mulțumiți de fotbalul pe care l-au văzut, noi am contribuit din plin la acesta”, a precizat Stan.

Jucătorii erau supărați la final

Cosmin Stan a mărturisit că jucătorii săi erau supărați la final de joc, semn că există ambiție.

”Mă bucur mult pentru acest punct, dar mă bucur și mai mult pentru atitudinea jucătorilor de după meci. Zece minute au rămas pe banca de rezerve, erau triști, chiar dacă noi am scos un punct în deplasare, la o echipă care vrea promovarea în prima ligă. Lucrul acesta îmi dă și mai mult curaj în ceea ce avem de făcut pe mai departe, pentru că sunt niște băieți care își doresc foarte mult. Numai din lucrurile astea mărunte îți dai seama cât de mult ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă în Liga 2”, a mai adăugat antrenorul principal al Dumbrăviței.

CSC Dumbrăvița în meciul cu Concordia Chiajna: Trifon – Amariei (T. Bodri 65’), Bura-Koț, Zurbagiu (cpt.), C. Toma – I. Tănase, Martinov – L. Bodri (Dav. Popa 75’), Grancea (Blickling 75’), Ad. Ungureanu (Andr. Olaru 46’) – P. Simon (Grigoriu 90’). Rezerve neutilizate: Miklos – Bain, Tismonar, Pașcalău.

CSC Dumbrăvița, neînvinsă în deplasare în Liga 2. Urmează meciul cu Steaua, acasă

Astfel, după 1-0 la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii, în prima etapă, CSC Dumbrăvița reușește să nu piardă și în a doua deplasare din acest sezon, la Buftea, cu Concordia Chiajna (scor 2-2), o echipă care are un buget mult superior, condiții și țintește promovarea. Acasă, Dumbrăvița a pierdut cu Unirea Dej (scor 1-2).

Cu cele 4 puncte obținute până acum, CSC dumbrăvița ocupă locul 10 în clasamentul intermediar al Ligii 2, după trei etape, cu golaveraj 4-4.

În etapa a 4-a, echipa de lângă Timișoara joacă pe teren propriu cu Steaua, luni, 29 august, de la ora 18:00. Rămâne de văzut pe ce stadion.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Eduard Vînătoru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-zi-plina-cu-meciuri-in-esalonul-secund-doua-dintre-cele-patru-formatii-cu-punctaj-maxim-intra-la-joc-de-la-ora-1100-19241517

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-si-a-completat-lotul-cu-un-fundas-central-fost-la-astra-si-cu-mijlocasul-jardel-revenit-dupa-scurta-aventura-de-la-brasov-19241509

Anda DELIU 20 Aug. 2022, 19:51 Liga 2
Pe aceeași temă