CS Mioveni a mai pus o piedică unei pretendente la promovare. Formația lui Constantin Schumacher i-a făcut viața grea și Argeșului: ”Au avut ocazii adversarii, dar echipa mea s-a apărat foarte bine”

Andrei PASCU 14 Aug. 2023, 21:02 Liga 2
CS Mioveni a mai pus o piedică unei pretendente la promovare. Formația lui Constantin Schumacher i-a făcut viața grea și Argeșului: ”Au avut ocazii adversarii, dar echipa mea s-a apărat foarte bine”

CS Mioveni a mai obținut un rezultat pozitiv în ceea ce și-a propus pentru acest sezon, să continue în Liga 2 și să facă o echipă solidă pentru stagiunea următoare. În etapa a 2-a, luni seară, contra Campionii FC Argeș, echipa lui Constantin Schumacher a înregistrat o nouă remiză.

La fel ca duelul din prima rundă, cu Gloria Buzău, scor 0-0, așa s-a terminat și confruntarea de luni, considerată în deplasare pentru CS Mioveni, chiar dacă a avut loc pe arena proprie.

CS Mioveni, remiză cu Campionii FC Argeș, 0-0

CS Mioveni a încercat să obțină încă un rezultat pozitiv, să nu piardă, lucru care i-a ieșit. La final, la conferința de presă, antrenorul Constantin Schumacher a recunoscut că adversarii au avut ocaziile importante, dar că jucătorii săi s-au închis bine și au mai acumulat un punct în clasamentul Ligii 2.

De partea cealaltă, Campionii FC Argeș e exact în aceeași situație, având la activ tot două remize albe. În meciul din prima etapă de Liga 2, formația lui Alexandru Pelici a făcut 0-0 cu Viitorul Pandurii.

La fel ca înaintea partidei de luni seară, Constantin Schumacher l-a lăudat pe Pelici, pe care îl cunoaște bine, și a declarat că, dacă va fi lăsat să lucreze și i se va da timp, va readuce imediat Campionii FC Argeș în SuperLiga României.

Vreau să-mi felicit echipa pentru atitudinea de care a dat dovadă. Sunt sigur că anumiți jucători pot și mai mult, dar am jucat cu o echipă care vrea promovarea. Au avut ocazii adversarii, șansele lor, dar echipa mea s-a apărat foarte bine, a stat bine în teren și cred că egalul e corect.

FC Argeș a jucat mai bine în prima repriză, mai sus, ne-a prins pe contre. Jucătorii mei au avut trac, dar sunt sigur că pot mai mult, pot să găsească traseele pe care le facem la antrenamente. Per total, cred că e un rezultat corect.

Cred în continuare că FC Argeș va promova. Sunt sigur că lumea de acolo va înțelege că o echipă nu se face peste noapte, ci în timp. Sunt sigur că domnul Pelici e antrenorul ideal, are trei-patru promovări cu alte echipe, sunt sigur că va face și la Argeș la fel.

La fel și noi, suntem mulți jucători noi, o echipă nouă, patru jucători au rămas din lotul vechi. Cu jucătorii care au venit noi, sperăm să facem o figură frumoasă în campionat.

A fost ciudat să joc contra Argeșului, să fiu pe banca adversă, dar asta e meseria de antrenor. Eu am stat 10 ani la FC Argeș, mi-a rămas inima acolo. Nu poți să scoți ușor 10 ani din sufletul unui om”, a declarat Constantin Schumacher la conferința de presă.

  • CS Mioveni: Fl. Croitoru – Gogor, Burnea (cpt.), R. Garutti, Șerbănică – Guțea (Duțan 90+2′), D. Toma (Cr. Ignat 72′), Cărăruș, Căprescu (Bolohan 46′) – Cl. Herea (Coșereanu 72′) – Blănaru (Tincău 79′)
    Rezerve neutilizate: Val. Sima – A. Șerban, Trașcu, Mih. Costea

CS Mioveni se pregătește să debuteze în Cupa României

Așadar, pentru CS Mioveni a avut loc primul duel considerat în deplasare, contra Campionii FC Argeș, care va disputa confruntările de pe teren propriu tot la Mioveni. Acum, după jocul cu Campionii FC Argeș, CS Mioveni va întâlni, în deplasare, SCM Râmnicu Vâlcea, în Turul 3 de Cupa României. Partida va avea loc la mijlocul săptămânii.

În partida cu vâlcenii, Schumacher va trimite pe teren mai mulți fotbaliști care nu au jucat prea mult în Liga 2.

Nu am avut un început de sezon pe care l-am dorit, dar știam că vom juca împotriva unor echipe care vor promovarea. Urmează un meci cu Slobozia, la fel, cu o echipă care vrea play-off-ul, cu lot omogen, dar noi suntem acasă, sperăm ca publicul să fie alături de noi.

Nu e ușor pentru noi, dar sunt sigur că vor veni și victoriile în curând. E un efort că vom juca și în Cupa României, dar vor evolua fotbaliștii care au evoluat mai puțin. Trebuie să demonstreze că pot intra oricând în primul 11”, a mai spus antrenorul.

CS Mioveni și Campionii FC Argeș, vecine de clasament

În acest moment, CS Mioveni și Campionii FC Argeș sunt vecine de clasament în Liga 2, pe locurile 14 și 15, cu două puncte. Tot două puncte au mai acumulat, după două runde, alte trei echipe, Steaua, Chindia Târgoviște și Viitorul Pandurii.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-argesului-din-nou-in-liga-2-campionii-fc-arges-cs-mioveni-se-joaca-de-la-ora-1730-19280537

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-erimia-dupa-miercurea-ciuc-progresul-spartac-3-0-19280550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-dupa-concordia-chiajna-csm-alexandria-0-1-19280520

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-robert-ilyes-dupa-fk-miercurea-ciuc-spartac-3-0-19280448

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-merge-perfect-in-liga-2-19280469

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ce-se-poate-intampla-cu-fc-brasov-dupa-retrogradarea-in-liga-3-19280453

Andrei PASCU 14 Aug. 2023, 21:02 Liga 2
Pe aceeași temă