VIDEO | Conducător din Liga 3 luat de ceafă și lovit de un steward: ”Să vină poliția națională! Să-i dați fiola, să sufle!”

Andrei PASCU 07 Oct. 2023, 14:55 Liga 3
VIDEO | Conducător din Liga 3 luat de ceafă și lovit de un steward: ”Să vină poliția națională! Să-i dați fiola, să sufle!”

Scene reprobabile în Liga 3, la meciul dintre Minerul Ocna Dej și Olimpia MCMXXI Satu Mare, din etapa a 7-a. Partida din Seria 10, care s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru formația din Satu Mare, a fost marcată de un moment incredibil, în care un steward a lovit un oficial al oaspeților.

A fost implicată și jandarmeria, care a asigurat ordinea duelului.

Scene incredibile la partida Minerul Ocna Dej – Olimpia MCMXXI Satu Mare! Un conducător, lovit de steward

Sergiu Tăbăcaru, directorul sportiv al clubului din Satu Mare, a fost victima unei lovituri aplicate de un om de ordine. Acesta din urmă i-a reproșat, se pare, conducătorului echipei că s-a apropiat prea mult de suprafața de joc, moment în care între cei doi a început un conflict verbal.

Tăbăcaru, după cum se vede pe o filmare realizată de un susținător sau alt oficial al oaspeților, îi atrage, ulterior, atenția stewardului, că fumează în cadrul unei baze sportive. Ajuns la capătul răbdării, după ce Sergiu Tăbăcaru îi repeta că nu are voie să fumeze, omul de ordine l-a strâns de ceafă, după care i-a aplicat un picior în coapsă oficialului, care a căzut.

Partida găzduită de Minerul Ocna Dej, oprită câteva secunde ca urmare a celor întâmplate în afara terenului

Cei din jurul lor au cerut ca meciul să fie întrerupt, aspect care s-a și întâmplat pentru câteva secunde. ”Oprește meciul, oprește meciul!”, a strigat un individ, iar altul: ”Unde suntem aici?”.

Ulterior, persoana care a cerut oprirea meciului s-a dus către steward și i-a reproșat că nu e bine ce a făcut: ”Cum lovești așa, mă? Cu piciorul? Cum dai așa cu piciorul, mă? De ce dai cu piciorul în el?”.

Bărbatul care a realizat filmarea, înregistrare apărută ulterior în presa din Satu Mare, a început să explice ce s-a întâmplat, de la ce a început totul, iar tensiunile existau anterior punctului culminant soldat cu lovitura aplicată de steward.

Aici, firma de pază și-a făcut de cap, face scandal! Filmările vor dovedi, e filmat tot, am filmat! Jandarmeria vine, firma de pază l-a lovit, tot, tot, tot e filmat! Băi, sună la poliția națională, mă, să vină! Sunați la poliția națională! Să-i dați fiola, să sufle! Astea nu rămân așa, să sune, să cheme poliția națională, să vină aici!”, a spus cel care a filmat toată scena.

Jandarmeria a intervenit și i-a chemat pe cei doi implicați în conflict la mașină, pentru legitimare.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=lqsyVmOvuUU&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.playsport.ro%2F&source_ve_path=MTM5MTE3LDM2ODQyLDEzOTExNywzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwzNjg0MiwxMzkxMTcsMTM5MTE3LDIzODUx&feature=emb_title

Olimpia MCMXXI Satu Mare s-a impus cu 2-1 contra Minerul Ocna Dej 

Partida dintre Minerul Ocna Dej și Olimpia MCMXXI Satu Mare s-a terminat cu victoria echipei oaspete, 2-1. A deschis scorul Florin Dan, în 41, pentru gazde, dar în repriza a doua formația din Satu Mare a revenit și a întors rezultatul. A marcat de două ori Remi Emeriau, în minutele 72 și 79.

Olimpia MCMXXI Satu Mare este pe locul 8 în Seria 10 a Ligii 3, cu 6 puncte, înregistrând acum prima victorie a sezonului. Referitor la Minerul Ocna Dej, se află pe locul 5, cu 8 puncte.

Până acum, nu a venit cu o poziție în privința conflictului nici clubul din Satu Mare, dar nici Minerul Ocna Dej nu a precizat nimic. Pe paginile de Facebook sunt oferite informații doar despre meci.

Capturi foto și video: Presa SM

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tonto-gol-in-stil-banel-nicolita-la-ghiroda-19288010

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-7-liga-3-19287807

https://liga2.prosport.ro/liga-4/video-de-senzatie-se-intampla-in-romania-arbitrul-a-oprit-meciul-si-a-poftit-dupa-gard-antrenorul-si-jucatorii-daca-vor-continua-sa-manance-seminte-si-sa-fumeze-pe-banca-de-rezerv-19287566

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-merge-debuteaza-in-preliminariile-euro-2024-19287637

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-darabani-a-fost-exclusa-din-liga-3-19287635

https://liga2.prosport.ro/liga-3/augustin-calin-antrenor-in-seria-7-din-liga-3-la-progresul-fundulea-19287605

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-primul-esec-in-liga-3-dar-contesta-arbitrajul-19287587

Andrei PASCU 07 Oct. 2023, 14:55 Liga 3
Pe aceeași temă