CS Mioveni nu a fost singurul club intrat în cursa pentru Bogdan Rusu. De ce a ales echipa lui Claudiu Niculescu și ce planuri are

Andrei PASCU 06 Oct. 2020, 11:38 Liga 2
CS Mioveni nu a fost singurul club intrat în cursa pentru Bogdan Rusu. De ce a ales echipa lui Claudiu Niculescu și ce planuri are

Atacantul Bogdan Rusu (30 de ani) este cea mai recentă mutare făcută de CS Mioveni în această perioadă de transferuri. Acesta a vorbit recent despre noul său capitol din cariera de fotbalist, dar și despre planurile de viitor, atât cu echipa cât și la nivel individual.

Bogdan Rusu: ”Am ales echipa care m-a dorit cel mai mult” 

Rusu a recunoscut că oferta de la CS Mioveni nu a fost singura primită în această perioadă. Pe lângă interesul arătat de antrenorul Claudiu Niculescu pentru a-l aduce, în cursa pentru obținerea semnăturii sale s-au mai aflat și alte cluburi. A preferat CS Mioveni pentru că a fost mai insistentă și a așteptat să își revolze problemele contractuale cu fosta echipă, Dunărea Călărași.

  • În sezonul trecut, Rusu a evoluat în 24 de meciuri pentru formația pregătită de Cristian Pustai, toate ca integralist, și a înscris 9 goluri.

”Am ales echipa care m-a dorit cel mai mult. Conducerea CS Mioveni şi stafful au avut răbdare până mi-am încheiat socotelile cu fosta echipă, Dunărea Călăraşi. Știu despre CS Mioveni că este o echipă care a evoluat în Liga 1, iar de când sunt în Liga a 2-a, an de an s-a bătut pentru promovare, dar, din păcate, anul trecut norocul nu a fost de partea lor în ultima etapă din play-off

Echipa am găsit-o foarte bine din punct de vedere valoric cât şi colegial. Mă cunosc cu câțiva dintre jucătorii pe care CS Mioveni îi are, pentru că am fost colegi la alte echipe şi astfel mi-a fost uşor să mă integrez. Am găsit o atmosferă bună şi toată lumea este încrezătoare că vom face treabă bună în acest sezon”, a declarat Bogdan Rusu pentru site-ul oficial al CS Mioveni.

Bogdan Rusu: ”Echipa a fost în construcție, deoarece au plecat o parte din jucători” 

Referitor la planurile cu echipa, Bogdan Rusu își dorește ca el și noii săi colegi să reușească să se redreseze și să înceapă să obțină rezultate pozitive. Deși sezonul trecut CS Mioveni s-a bătut la promovare, în startul acestei stagiuni nu a făcut cele mai bune partide iar asta se vede în clasament.

”Campionatul este abia la început iar echipa a fost în construcție, deoarece au plecat o parte din jucători, iar alţii s-au alăturat lotului. Iar echipele pe care CS Mioveni le-a întâlnit până acum, au încurcat şi alte echipe, care se bat în acest sezon la promovare.

În primul rând îmi doresc să fiu sănătos, să pot să-mi ajut echipa prin evoluțiile mele şi să ne îndeplinim obiectivele propuse, a mai afirmat Bogdan Rusu.

CS Mioveni a bifat transferul cu numărul 12, după aducerea lui Bogdan Rusu 

Pentru acest sezon de Liga 2, CS Mioveni i-a mai adus pe portarul Iustin Popescu (Chindia), fundaşii Fabrizio Constantin (Unirea Bascov), Alexandru Iacob (Rapid), Dorinel Oancea (ex Campionii FC Argeș), Guilherme Gomes Garutti (ex Sertaozinho), mijlocaşii Laurenţiu Marinescu (Petrolul), Szilard Vereş (FK Csikszereda), Daniel Toma (ex Farul, aparține de FCSB), Marius Chindriș (ex Farul), Eithan Velblum (ex Bnei Yehuda Tel Aviv), Antonio Niță (ex Progresul Spartac) şi atacantul Sergiu Negruţ (Turris).

De asemenea, lotului antrenat de Claudiu Niculescu s-au mai alăturat în această vară Sebastian Ivan (revenit după împrumutul la Unirea Bascov), Bogdan Zamfirescu (mijlocaș) şi Constantin Şerban (fundaș), ultimii doi de la echipele de juniori.

CS Mioveni probleme în campionat. E pe locul 15 și a marcat doar două goluri în cinci etape 

Prin aducerea lui Bogdan Rusu, Claudiu Niculescu speră să regleze jocul slab din faza ofensivă. După disputarea a cinci meciuri din noul sezon, CS Mioveni a marcat doar două goluri. A înregistrat o victorie, trei egaluri și o înfrângere, are 6 puncte și se află în partea inferioară a clasamentului. E pe locul 15 din 21 de echipe.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-sase-meciuri-incep-la-ora-1100-prinde-echipele-din-top-5-care-joaca-sunt-asu-poli-petrolul-si-dunarea-calarasi-19150611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-rusu-a-semnat-cu-cs-mioveni-dupa-despartirea-de-dunarea-calarasi-am-intarit-compartimentul-ofensiv-19150537

https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-e-in-pierdere-insa-creaza-un-fond-de-solidaritate-din-rezervele-sale-pentru-ajutorarea-membrilor-afiliati-razvan-burleanu-spune-ce-suma-va-primi-fiecare-club-si-ce-va-face-daca-criza-generata-de-19150416

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 Oct. 2020, 11:38 Liga 2
Pe aceeași temă