CS Mioveni a semnat cu încă un jucător pus pe liber de rivala Campionii FC Argeș. Daniel Șerbănică a fost om de bază la piteșteni când erau în Liga 2

Marius ANGHEL 08 Feb. 2021, 17:35 Liga 2
CS Mioveni a semnat cu încă un jucător pus pe liber de rivala Campionii FC Argeș. Daniel Șerbănică a fost om de bază la piteșteni când erau în Liga 2

Mutările de jucători între rivale județene Campionii FC Argeș și CS Mioveni continuă și în această iarnă. În ultima zi a perioadei de transferuri, divizionara secundă l-a legitimat la FRF și pe Daniel Șerbănică (24 de ani), un fundaș pe care trupa din Pitești l-a pus pe liber chiar azi.

Tot după despărțirea de alb-violeți la începutul acestui an, Mioveniul îl lua în lot și pe mijlocașul Andrei Panait (31 de ani).

Daniel Șerbănică îl urmează pe Andrei Panait la CS Mioveni

Spre deosebire de Andrei Panait, care a prins în acest sezon de Liga 1 doar 19 minute într-un singur meci (Argeș – UTA 1-1), Șerbănică e evoluat puțin mai mult pentru Campionii FC Argeș, 257 de minute în șase jocuri, în două dintre ele fiind utilizat ca titular.

Despărțirea celor doi de formația din Pitești n-a fost surprinzătoare, iar CS Mioveni a profitat de situație și i-a convins pe amândoi să se alăture lotului antrenat de Alexandru Pelici.

În sezonul trecut, al promovării în prima ligă, Șerbănică a fost om de bază la Campionii FC Argeș, cu 26 de meciuri (25 ca titular) și 1 gol marcat. De altfel, fundașul a fost un jucător important la ”vulturi” atât în ediția 2017/2018 (34 de meciuri și 2 goluri), cât și în 2018/2019 (31 de meciuri și un gol).

”Mulțumim, Dănuţ Şerbănică!
Clubul FC Argeș anunță că a ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă cu fundașul Dănuţ Şerbănică. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a evoluat în 97 de partide pentru echipa noastră şi a înscris 4 goluri. FC Argeș îi mulţumeşte pentru munca depusă în cele trei sezoane şi jumătate petrecute la Pitești și îi dorește mult succes în cariera profesională”, a transmis Campionii FC Argeș.

Până la această oră, a publicării articolului, CS Mioveni înregistrare următoarele mutări la FRF:

  • sosiri: Marius Călinoiu (Unirea Bascov, revenit), Andrei Panait, Daniel Şerbănică (ambii Campionii FC Argeş), Răzvan Ducan* (FCSB via Turris-Oltul), Marian Șerban* (Universitatea Craiova via Academica Clinceni), Ștefan Blănaru (Turris-Oltul), Leonard Alexandrescu (Daco-Getica), Tiberiu Coman* (Fotbal Club Rapid).
  • plecări: Andrei Traşcu* (Unirea 04 Slobozia), Eithan Velblum (Bnei Yehuda Tel Aviv FC, revenit), Jose Cozma* (Huşana Huşi via Campionii FC Argeş), Valentin Sima* (Ştiinţa Miroslava), Marius Călinoiu* (Unirea Bascov), Fabrizio Constantin (Unirea Bascov, revenit).
    Notă: cu * sunt marcaţi jucătorii care sunt împrumutaţi

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-nu-s-a-impiedicat-nici-de-cs-afumati-s-a-impus-in-fata-liderului-seriei-3-din-liga-3-si-continua-parcursul-fara-greseala-din-amicale-19168411

Marius ANGHEL 08 Feb. 2021, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă