CS Comunal Șelimbăr s-a întors din cantonamentul din Turcia și a semnat contractul cu un portar fost la CFR Cluj și Foresta Suceava

Marius ANGHEL 20 Jul. 2021, 18:06 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr s-a întors din cantonamentul din Turcia și a semnat contractul cu un portar fost la CFR Cluj și Foresta Suceava

Nou-promovata în Liga 2 CS Comunal Șelimbăr, fosta Viitorul Șelimbăr, a anunțat transferul unui nou jucător. Trupa sibiană a semnat cu Rareș Gal, un portar de 20 de ani care face pentru prima dată în cariera sa pasul în eșalonul secund.

Rareș Gal, de la Foresta Suceava la CS Comunal Șelimbăr

Gal a crescut la juniorii clubului CFR Cluj, iar ultima dată a evoluat la Foresta Suceava, în Liga 3.

”Mă bucur că am făcut pasul spre Liga a II-a și am oportunitatea sa învăț zilnic de la jucători cu o vastă experiență în fotbalul mare. Îmi doresc să avem un parcurs cât mai frumos în competiție, să-i facem mândri pe toți oamenii din Șelimbăr, iar atunci când se va apela la mine cu siguranță voi da mai mult de 100 la sută pentru această echipă”, a declarat Gal.

”Portar crescut de CFR Cluj pentru CSC Șelimbăr
După ce anul trecut s-a luptat pentru promovarea în eșalonul secund alături de Foresta Suceava, portarul crescut de CFR Cluj, Rareș Gal, a acceptat provocarea de a face parte din proiectul sportiv al comunității noastre și va avea șansa să evolueze pe a doua scenă fotbalistică a țării.
În vârstă de 20 de ani, Rareș Gal a mai jucat la CFR Cluj formație cu care a și câștigat Cupa României la U-19 și Foresta Suceava, echipa cu care a ratat promovarea la baraj”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr transferul portarului.

Gal îi va avea ca adversari în poartă pe Cosmin Vâtcă și Tiberiu Matenciuc, care vor continua cu echipa sibiană.

Echipa s-a întors din cantonamentul din Turcia, unde ar fi trebuit să joace trei amicale. Liga 2 o începe cu un meci acasă cu Dacia Unirea Brăila

Ieri, CS Comunal Șelimbăr și-a încheiat cantonamentul efectuat în Turcia, unde trebuia să joace și trei meciuri amicale, după cum singură a anunțat.

Primul a fost o remiză cu Eyupspor (liga a doua Turcia), scor 0-0, al doilea a fost o victorie cu Sumqait FK (prima ligă din Azerbaidjan), scor 2-0, iar al treilea adversar întâlnit și rezultatul înregistrat au fost ținute secret de trupa antrenată de Eugen Beza.

Altfel, trupa din Șelimbăr și-a aflat ieri, în urma tragerii la sorți a țintarului Ligii 2, programul pentru sezonul regular. Echipa nou-promovată va debuta pe teren propriu contra unei alte nou-promovate, Dacia Unirea Brăila, formație care a cerut să joace în prima etapă în deplasare, deși din postura pe care o avea trebuia să joace și ea acasă.

Formația din Șelimbăr va întâlni apoi Unirea Slobozia (deplasare), Ripensia (acasă), Unirea Dej (deplasare), Dunărea Călărași (acasă), FC Brașov Steagul Renaște (acasă) sau Steaua (deplasare).

Întreg PROGRAMUL echipei CS Comunal Șelimbăr îl poți vedea AICI.

Foto: Viitorul Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vara-cesiunilor-in-liga-2-mai-mult-de-o-treime-din-cluburile-care-vor-evolua-in-noul-sezon-au-primit-dreptul-de-joc-de-la-alte-echipe-braila-ripensia-si-constanta-modificari-pe-ultima-100-de-metri-19192463

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-trage-la-sorti-programul-noului-sezon-de-liga-2-editia-2021-2022-19192427

Marius ANGHEL 20 Jul. 2021, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă