CS Comunal Șelimbăr joacă cu Dinamo pe noul stadion din Sibiu. ”Este un aspect foarte important pentru noi”

Marius ANGHEL 09 Feb. 2023, 14:58 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr joacă cu Dinamo pe noul stadion din Sibiu. ”Este un aspect foarte important pentru noi”

Ultimul meci din sezonul regular pe care CS Comunal Șelimbăr trebuie să-l organizeze îl va disputa pe noul stadion din Sibiu.

În cele trei jocuri pe care le mai are de disputat în sezonul regular al Ligii 2, trupa antrenată de Claudiu Niculescu are două în deplasare și una acasă. Cea de pe propriul teren nu o va disputa pe arena din Râmnicu Vâlcea, așa cum a evoluat aproape pe toată durata anului 2022, ci pe stadionul Municipal din Sibiu, casa celor de la FC Hermannstadt.

Dinamo este adversarul pe care Șelimbărul îl găzdui pe arena aflată pe latura sudică a parcului Sub Arini.

CS Comunal Șelimbăr organizează meciul cu Dinamo pe stadionul Municipal din Sibiu

Liga2.ro a scris încă din luna noiembrie a anului trecut că CS Comunal Șelimbăr a început demersurile pentru a putea organiza meciul cu Dinamo, din etapa a 18-a a Ligii 2, pe stadionul Municipal din Sibiu, inaugurat la finalul anului 2022 cu meciul dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța, scor 4-0 (10 decembrie).

Acum, clubul clasat pe locul 12 în Liga 2 a anunțat în mod oficial că partida cu Dinamo o va găzdui la Sibiu, cel mai probabil în data de 4 martie.

”OFICIAL! CSC 1599 Șelimbăr – Dinamo București se joacă pe stadionul ”Municipal” din Sibiu!
CSC 1599 Șelimbăr – Dinamo București se va desfășura pe stadionul ”Municipal” din Sibiu, astăzi a fost semnat contractul de închiriere a stadionului din Sibu pentru partida cu ”câinii roșii”.
«Mă bucur mult că vom juca această partidă la Sibiu, este un aspect foarte important pentru noi pentru că vom avea șansa de a simți și aportul publicului spectator din Șelimbăr și din Sibiu. Vreau să-i mulțumesc în special doamnei primar Astrid Fodor pentru deschiderea de care a dat dovadă în acest demers de a juca îmotriva echipei Dinamo București pe stadionul din Sibiu», a declarat Cornel Stănilă, directorul general al CSC 1599 Șelimbăr.
Cel mai probabil întâlnirea dintre cele două combatante va fi programată pe data de 4 martie 2023, însă vom reveni cu detalii despre data, ora și modalitatea de achiziționare a biletelor, în perioada următoare!
Mulțumim Primăriei Sibiu pentru posibilitatea de a evolua pe stadionul ”Municipal”!”, a transmis CS Comunal Șelimbăr pe pagina sa de Facebook.

  • Până acum, pe noul stadion Municipal din Sibiu au avut loc trei jocuri oficiale, toate ale echipei FC Hermannstadt, în SuperLigă, cu Farul (4-0), FCSB (0-1) și Campionii FC Argeș (1-1).

Șelimbărul are șanse mici să prindă play-off-ul

CS Comunal Șelimbăr și-a organizat toate meciurile de pe teren propriu din actualul sezon pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea. În sezonul trecut, primul petrecut în Liga 2, a evoluat acasă pe stadionul din Avrig, iar apoi, pentru jocurile din play-out, s-a mutat la Râmnicu Vâlcea.

În ultimele trei etape din sezonul regular, echipa sibiană mai are meciuri cu Poli Iași (la Iași), Dinamo (la Sibiu) și Unirea Constanța (la Clinceni), acesta din urmă în situația în care se va mai disputa.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 21 de puncte acumulate în 16 etape. Este la cinci puncte de ultima poziție calificabilă în play-off (locul 6, Gloria Buzău, 26 puncte), șanse matematice mai are, însă cel mai probabil va evolua din nou în play-out.

Șelimbărul informează că va organiza la Sibiu meciul cu Dinamo, însă nu spune și unde își va disputa următoarele jocuri de acasă.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-si-a-luat-revansa-dupa-esecul-dur-din-campionat-a-invins-la-scor-dumbravita-insa-doar-intr-un-meci-amical-19259916

https://liga2.prosport.ro/seria-1/franck-yameogo-s-a-intors-in-romania-si-a-semnat-cu-unul-dintre-liderii-din-liga-3-fostul-meu-antrenor-viorel-moldovan-care-imi-este-ca-un-tata-ma-sfatuieste-foarte-mult-si-mi-a-vorbit-fru-19259673

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-rezolvat-rapid-amicalul-cu-metalurgistul-cugir-niculescu-pare-sa-fi-gasit-servantul-ideal-pentru-atacantii-sai-19259571

Marius ANGHEL 09 Feb. 2023, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă