CS Comunal Șelimbăr are un nou președinte. Remus Șerban a ocupat funcția de vicepreședinte la fosta Viitorul Șelimbăr, iar acum a fost promovat: ”Avem un proiect extrem de bine structurat”

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2021, 16:41 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr are un nou președinte. Remus Șerban a ocupat funcția de vicepreședinte la fosta Viitorul Șelimbăr, iar acum a fost promovat: ”Avem un proiect extrem de bine structurat”

CS Comunal Șelimbăr are un nou președinte. La scurt timp după ce sibienii au anunțat numirea pe poziția de director sportiv a lui Ioan Luca, au precizat că Remus Șerban va ocupa de acum înainte funcția de președinte.

Remus Șerban, noul președinte al CS Comunal Șelimbăr 

Remus Șerban făcea parte din anturajul echipei nou-promovate în Liga 2. A fost vicepreședinte la fosta Viitorul Șelimbăr, iar după ce aceasta a cedat locul în divizie către CS Comunal Șelimbăr, a fost promovat, iată, pe poziția de președinte.  Potrivit informațiilor oferite de club, Remus Șerban a contribuit la mai multe transferuri importante.

Remus Șerban este președintele secției de fotbal al CSC 1599 Șelimbăr

Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr și-a numit președintele secției de fotbal. Aflat în funcția de vicepreședinte la Viitorul Șelimbăr, Remus Șerban a acceptat provocarea de a face parte din noul proiect sportiv al localității noastre.

Șelimbăreanul Remus Șerban are o experiență de peste 7 ani în antreprenoriat fiind unul dintre cei mai carismatici oameni din staff-ul echipei noastre. Mereu zâmbitor, dar focusat, noul președinte al secției de fotbal a avut un aport important și în trecut reușind să bifeze câteva achiziții importante pentru echipa noastră”, a precizat echipa antrenată de Eugen Beza pe pagina de Facebook, CSC 1599 Selimbăr.

Remus Șerban: ”Șelimbăr nu este doar o echipă de fotbal de seniori, noi avem un proiect extrem de bine structurat” 

Reacția lui Remus Șerban după ce a fost prezentat în funcția de președinte:

Este o continuitate a activității depusă de mine la Viitorul Șelimbăr și o consider o provocare că sunt președinte la secția de fotbal al noului club din Șelimbăr. Îmi doresc să performez cât mai bine la acest club, alături de colegii mei din staff-ul administrativ și să sprijinim echipa în atingerea tuturor obiectivelor pe care ni le-am propus.

Trebuie spus faptul că CSC 1599 Șelimbăr nu este doar o echipă de fotbal de seniori, noi avem un proiect extrem de bine structurat și pentru fotbalul juvenil din localitate”.

CS Comunal Șelimbăr are următorul meci în Liga 2 cu Unirea Slobozia, în deplasare 

CS Comunal Șelimbăr a început cu victorie sezonul de Liga 2, 3-1 cu Dacia Unirea Brăila. Până la finalul lunii august, va mai juca patru partide în campionat, cu Unirea Slobozia (deplasare), Ripensia (acasă), Unirea Dej (deplasare) și Dunărea Călărași (acasă).

În acest interval, până la finalul acestei luni, CS Comunal Șelimbăr va evolua și în Cupa României, în turul 2, cu Metalurgistul Cugir în deplasare.

Foto: CSC 1599 Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/opinia-legendei-stefan-iovan-dupa-inceputul-perfect-al-stelei-in-liga-2-oprita-va-face-lucruri-frumoase-si-echipa-se-va-clasa-pe-locurile-fruntase-cum-a-comentat-absenta-lui-helmu-19194651

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-unirea-constanta-fc-hermannstadt-da-start-etapei-a-2-a-a-ligii-2-partida-de-la-techirghiol-incepe-la-ora-1730-ambii-antrenori-au-primit-jucatori-noi-in-ultimele-zile-19194647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-vrea-si-mai-mult-dupa-debutul-cu-dreptul-in-liga-2-cu-fk-csikszereda-george-ogararu-am-intalnit-un-adversar-puternic-si-e-important-ca-am-castigat-cand-vin-noile-echipamen-19194632

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2021, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă