Alegere surpriză pentru postul de director sportiv la CS Comunal Șelimbăr. Ioan Luca, fostul antrenor de la Măgura Cisnădie, prezentat în funcție: ”E o experiență nouă pentru mine, sper să ajut clubul”

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2021, 14:59 Liga 2
Alegere surpriză pentru postul de director sportiv la CS Comunal Șelimbăr. Ioan Luca, fostul antrenor de la Măgura Cisnădie, prezentat în funcție: ”E o experiență nouă pentru mine, sper să ajut clubul”

CS Comunal Șelimbăr continuă să își contureze locurile din structura de conducere. Marți, 3 august, clubul din Sibiu a anunțat că poziția de director sportiv va fi ocupată de Ioan Luca, ultima dată antrenor principal la Măgura Cisnădie, în sezonul trecut.

Ioan Luca a plecat de la Măgura Cisnădie după ce clubul nu s-a înscris în Liga 3 

Măgura Cisnădie s-a calificat în barajul de promovare pentru Liga 2 în campionatul trecut de Liga 3, dar a pierdut în turul 2 chiar împotriva Viitorului Șelimbăr, echipă care și-a asigurat prezența în divizia a doua apoi și care a cesionat ulterior locul către CS Comunal Șelimbăr.

În urma ratării promovării în Liga 2, Măgura Cisnădie a decis să nu se mai înscrie în Liga 3, pentru sezonul 2021/2022, după cum a anunțat Liga2.ro în exclusivitate. Iată că antrenorul principal al echipei, Ioan Luca, a decis astfel să plece de la Cisnădie și a acceptat o nouă poziție, diferită, de director sportiv.

Vine la o echipă care în această vară și-a schimbat antrenorul principal. Clubul n-a mai continuat cu Florin Maxim, antrenorul care a scris istorie pentru echipa din comuna sibiană, iar în locul lui l-a adus pe Eugen Beza.

”Ioan Luca va ocupa funcția de director sportiv la CSC 1599 Șelimbăr!

 Clubul Sportiv Comunal Șelimbăr are un nou director sportiv, este vorba de șelimbăreanul Ioan Luca. Aflat la prima experiență în această funcție, Ioan Luca poate sprijini, datorită experienței, sale orice club de fotbal, acesta fiind un bun organizator și un om mereu atent la cele mai mici detalii.

Ca jucător Ioan Luca a evoluat pentru Șoimii Sibiu, Unirea Alba Iulia, Inter Sibiu, Metrom Brașov și Gloria Bistrița. Trebuie menționat că Ioan Luca are în CV ca antrenor principal echipe precum FC Cisnădie, Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr”, au comunicat sibienii pe pagina de Facebook, CSC 1599 Selimbăr.

”E o experiență nouă pentru mine, sper să ajut clubul cu tot ceea ce pot eu. Mă bucur că m-am alăturat proiectului comunității în care locuiesc și eu. Cred foarte mult în acest proiect care va fi unul de succes”
Ioan Luca, după ce a semnat cu CS Comunal Șelimbăr

CS Comunal Șelimbăr va juca împotriva echipei Metalurgistul Cugir în turul 2 al Cupei României. Reacția lui Eugen Beza 

CS Comunal Șelimbăr a pornit cu dreptul în Liga 2. La debut a învins pe teren propriu tot o nou-promovată, Dacia Unirea Brăila, scor 3-1. În etapa a 2-a va întâlni Unirea Slobozia în deplasare, pentru ca mai apoi, pe 11 august, să aibă și partida din Cupa României, din turul 2.

CS Comunal Șelimbăr a aflat zilele trecute și cu cine va juca în Cupa României. Va întâlni formația de Liga 3, Metalurgistul Cugir. Antrenorul Eugen Beza a vorbit despre partida care va avea loc în deplasare pentru echipa lui.

”Întâlnim un adversar dificil, o echipă care s-a luptat pentru promovarea în Liga a 2-a, dar suntem echipa favorită și mergem să câștigăm, pentru că unul dintre obiectivele clubului este accederea într-o faza superioară a competiției.

Aș fi preferat o echipă din județul nostru, cum ar fi FC Avrig, ca să fie deplasarea mai aproape, pentru că sâmbătă vom juca cu Ripensia, dar vom merge hotărâți să câștigăm meciul indiferent de condițiile pe care le vom găsi acolo”, a declarat Eugen Beza.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-lansat-pentru-u-cluj-in-noul-sezon-valentin-alexandru-am-mai-avut-si-alte-sanse-importante-succesul-cu-poli-timisoara-a-fost-insa-umbrit-de-accidentarea-lu-19194384

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cuplaj-la-buzau-duminica-dinamo-si-universitatea-cluj-ajung-in-crang-si-joaca-contra-echipelor-care-isi-disputa-meciurile-de-acasa-pe-stadionul-gloria-19194383

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-lasa-intrarea-libera-la-primul-meci-de-acasa-din-liga-2-cu-concordia-chiajna-cum-se-face-accesul-in-stadion-si-ce-conditii-trebuie-sa-intruneasca-spectatorii-19194379

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2021, 14:59 Liga 2
Pe aceeași temă