CS Comunal Șelimbăr a scos primul punct în noul an din a patra încercare! Eugen Beza, după remiza cu Poli Iași: ”Am fost echipa care a încercat. Cred că am avut și un penalty”

Ovidiu BOICA 19 Mar. 2022, 20:12 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr a obținut primul punct în noul an de-abia din a patra încercare. Echipa sibiană a terminat la egalitate jocul cu Politehnica Iași, scor 0-0, așa cum remizau cele două formații și în sezonul regular, la Avrig. De această dată, meciul s-a disputat la Râmnicu Vâlcea, acolo unde s-au mutat ”călăreții roșii” pentru restul jocurilor de acasă din play-out.

Echipa lui Eugen Beza a ajuns la cinci meciuri consecutive în campionat fără gol marcat, după ce, în cele nouă jocuri de verificare din iarnă, susținute acasă și în cantonamentul din Antalya, a înscris doar de cinci ori, dintre care trei goluri în amicalul cu FC Hermannstadt! La CS Comunal Șelimbăr a debutat Yazalde Gomes, fostul atacant al FC Hermannstadt.

Eugen Beza, după remiza Șelimbărului cu Poli Iași: ”Partea pozitivă este că am obținut totuși un punct”

Antrenorul Eugen Beza a afirmat, la finalul meciului de la Râmnicu Vâlcea, că plusul din partida cu Poli Iași a fost acela că echipa sa a obținut primul punct din acest an. A adăugat și că jocul a avut de suferit din cauza calității gazonului arenei din Zăvoi și a acuzat că Șelimbărul ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.

”Ne-am propus să câștigăm astăzi, aveam mare nevoie de puncte, veneam după trei înfrângeri. Partea pozitivă este că am obținut totuși un punct. Cred că, după aspectul jocului, în general, am fost echipa care a avut inițiativa. Cei de la Iași au venit să nu piardă. Nu am reușit să concretizăm ocaziile foarte bune de atac și s-a terminat 0-0, cu toate că cei de la Iași, pe două greșeli (n.a. – ale noastre) ar fi putut înscrie, contrar cursului jocului. Am muncit, am creat, am adus mingea în zona trei de foarte multe ori. Nici calitatea gazonului nu a dat un ritm foarte bun de joc, dar, încă o dată o spun, am fost echipa care a încercat, am adus mingea în careu, am avut bară, am avut ocazii bune. Cred că am avut și un penalty, dar ne-am obișnuit ca la fiecare meci să fim arbitrați foarte exigent”, a spus Beza.

Antrenorul echipei din Șelimbăr face referire la o fază din prelungirile jocului, când Monea a șutat în brațul lui Cană, însă ”centralul” Sergiu Anton n-a dat nimic. Fundașul Politehnicii se afla însă la un metru în afara careului, astfel că decizia corectă ar fi fost lovitură liberă de la 17 metri.

CS Comunal Șelimbăr a ajuns pe loc de baraj de menținere în Liga 2

CS Comunal Șelimbăr are acum 24 de puncte și pică o poziție în clasamentul Seriei A a play-out-ului Ligii 2, pe 5, loc de baraj de menținere în eșalonul secund, după ce Poli Timișoara a câștigat fără probleme, tot sâmbătă, cu Dunărea Călărași (scor 3-0). Bănățenii au un golaveraj mai bun decât sibienii.

Pe sibieni îi așteaptă însă un meci mai ușor, peste două săptămâni, în deplasare chiar cu Dunărea Călărași, echipă care a retrogradat matematic din această primă rundă a play-out-ului.

CS Comunal Șelimbăr în meciul cu Poli Iași: Gal – Monea, Tud. Telcean, R. Crișan, Arhirii – Rob. Boboc, Yameogo (Mubele 62) – Ciocâlteu (Yazalde 73), Curtean, Ad. Cîrstean (Rotar 73) – Antone. Rezerve neutilizate: Al. Șerban – Natea, Buzan, T. Suciu, Hulpușiu.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/din-nou-fara-gol-cs-comunal-selimbar-si-poli-iasi-au-remizat-alb-pe-teren-neutru-la-ramnicu-valcea-la-fel-ca-in-sezonul-regular-sibienii-aproape-de-un-tontogol-19223756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-1-play-out-incep-bataliile-finale-pentru-evitarea-retrogradarii-cinci-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-19223664

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-dunarea-calarasi-a-retrogradat-matematic-din-liga-2-urmand-o-pe-dacia-unirea-braila-situatia-actuala-din-play-out-ul-ligii-2-19223811

Ovidiu BOICA 19 Mar. 2022, 20:12 Liga 2
Pe aceeași temă