Croitoru își avertizează jucătorii după startul perfect de sezon. „Lucrurile se vor schimba, urmând să întâlnim adversari dificili”

Marius ANGHEL 31 Aug. 2016, 11:39 Liga 2
Croitoru își avertizează jucătorii după startul perfect de sezon.**

Chindia Târgoviște este singura echipă din campionatul Ligii 2 care până în acest moment a acumulat toate punctele puse în joc în cele patru etape care s-au desfășurat până acum. Dâmbovițenii au trecut de ASU Poli (4-3), CS Balotești (1-0), ACS Berceni (1-0) și Academica Clinceni (2-0), s-a distanțat la două puncte de a doua clasată UTA Bătrâna Doamnă, însă pentru echipa pregătită de Nicolae Croitoru urmează jocuri și mai grele care vor demonstra dacă Cherchez și compania au valoare să stea pe prima poziție.

CSM Râmnicu Vâlcea (a), Foresta Suceava (d) și Dacia Unirea Brăila (a) sunt următorii trei adversari ai Chindiei. Vâlcenii vin la Târgoviște din postura de neînvinși în acest sezon, ba mai mult au un moral ridicat după ce luni au înregistrat primul succes, 2-0 cu ACS Berceni.

Antrenorul Chindiei, Croitoru anticipa acest start bun de sezon, dar acum avertizează asupra adversarilor pe care echipa sa urmează să-i întâlnească. „Speram să începem bine, mai ales că programul nu era unul foarte dificil. Începând cu etapa a cincea lucrurile se vor schimba, urmând să întâlnim adversari dificili, atât în deplasare, cât și acasă. Jocul cu Râmnicu Vâlcea este unul greu, la fel cum au fost și celelalte, dar sperăm să trecem și peste acest obstacol cu o victorie. În afara lui Grigore, care are o accidentare mai de durată, probleme medicale au apărut la Ispas și Neguț, dar sperăm să-i facem buni de joc. Ne bucurăm că Dani Popa a făcut pasul către o echipă de top cum este Dinamo, dar ne bucurăm în același timp că și Neguț evoluează cu succes la noi, cum sperăm să o facă în continuare, a spus, citat de jurnaldedambovita.ro, antrenorul Chindiei.

Croitoru se așteaptă și la o susținere numeroasă din partea suporterilor la meciul de sâmbătă după amiază cu CSM. „Publicul este un factor important și sperăm să vină în număr mare la meciurile noastre de pe teren propriu. Ne străduim să facem un joc care să atragă publicul pe stadion și apreciem faptul că în ultimele două partide din deplasare am avut alături de noi galeria, fapt care ne-a ajutat. Îi așteptăm pe suporteri în număr mare și la meciurile de pe teren propriu”, a mai spus Nicolae Croitoru.

Meciul Chindia Târgoviște – CSM Râmnicu Vâlcea, ce contează pentru etapa a 5-a a Ligii 2, are loc sâmbătă, de la 16:30, pe Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște. Înaintea desfășurării acestei etape, Chindia se află pe locul 1, cu 12 puncte, iar Vâlcea e pe 12, cu 6 puncte.

Marius ANGHEL 31 Aug. 2016, 11:39 Liga 2
Pe aceeași temă