Crize de nervi și frustrare pe ”Ilie Oană”! Portarul Rapidului, Mihai Popa, eliminat. Petrolul a ratat trei penalty-uri consecutive

Andreea VISU 11 Jul. 2020, 22:40 Liga 2

Petrolul și Rapid s-au întâlnit în etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2, iar meciul de pe ”Ilie Oană” nu a rămas fără evenimente marcante. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, însă a consemnat două cartonașe roșii și trei penalty-uri consecutive ratate de către jucătorii lui Costel Enache. Portarul Rapidului, Mihai Popa, a fost eliminat la aceste faze, jucătorul de 19 ani izbucnind în plâns, exteriorizându-se pe teren și mai apoi în tribună. Din cauza sa, giuleștenii au încheiat partida în nouă jucători, însă tot n-au pierdut.

În minutul 65, Mario Bratu a fost faultat în careu de către Facundo Mallo, iar arbitrul Iulian Dima din București a dictat penalty pentru Petrolul și de aici a început nebunia pe stadionul „Ilie Oană”.

Sergiu Arnăutu și-a asumat responsabilitatea de a bate lovitura de la 11 metri, tânărul portar Mihai Popa a apărat, însă arbitrul a dictat repetarea loviturii de la 11 metri pentru că rapidistul nu a stat pe linia porții, ci a avansat doi pași în față. Portarul a primit și cartonașul galben pentru proteste.

Mihai Popa în meciul dintre Petrolul și Rapid, contând pentru etapa a 2-a a play-off-ul de promovare din Liga 2, disputat fără spectatori pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești și încheiat la egalitate, scor 0-0. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Crize de nervi în tabăra Rapidului, 3 penalty-uri ratate de Petrolul

Prahovenii au schimbat executantul, dar și Laurențiu Marinescu a ratat. Spre disperarea rapidiștilor, și de această dată arbitrul a considerat că penalty-ul trebuie să se repete din același motiv ca prima dată. Portarul Rapidului a avut o criză de nervi, a izbucnit în plâns, însă nu l-a înduioșat pe arbitru, care a scos cartonașul roșu. Acesta a mers la vestiare plângând în hohote. Amir Jorza a fost și el surprins plângând, cel mai probabil din frustrare, având în vedere faptul că Rapid era deja în inferioritate numerică, după eliminarea lui Rareș Lazăr, din minutul 28.

Antrenorul Rapidului a strigat către arbitru, ironizându-l: „Bravo, bă, Dima!”. Dan Alexa a fost nevoit să facă o schimbare, pentru a-l introduce pe portarul de rezervă, Alexandru Tătaru. Cel sacrificat a fost mijlocașul Marian Drăghiceanu.

Nici cel de-al treilea penalty nu a fost cu noroc pentru Petrolul. Costel Enache a schimbat și de această dată executantul, dar David Meza Colli a trimis mingea mult peste poarta rapidiștilor, spre bucuria proaspătului intrat, Alexandru Tătaru, cât și a rapidiștilor de pe terenul de joc, banca de rezerve, conducătorii de la oficială și, cu siguranță, a suporterilor din fața televiziorului.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primvs-derby-pe-ilie-oana-de-la-ora-2015-petrolul-si-rapid-joaca-o-finala-in-play-off-ul-ligii-2-ce-au-spus-costel-enache-si-dan-alexa-despre-intalnirea-care-se-19138896

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-invazie-de-lupi-galbeni-la-stadionul-ilie-oana-inainte-de-petrolul-rapid-jucatorii-lui-dan-alexa-apostrofati-cei-ai-lui-costel-enache-luati-pe-19138904

Andreea VISU 11 Jul. 2020, 22:40 Liga 2
Pe aceeași temă