VIDEO | Invazie de ”lupi galbeni” la stadionul ”Ilie Oană”, înainte de Petrolul – Rapid! Jucătorii lui Dan Alexa apostrofați, cei ai lui Costel Enache ”luați pe sus”

Carmen MANDIȘ, Marius ANGHEL 11 Jul. 2020, 19:38 Liga 2

Petrolul – Rapid se joacă fără spectatori din cauza restricțiilor impuse de autorități pe timp de pandemie, însă fanii echipei ploieștene au profitat de faptul că meciul de desfășoară pe ”Ilie Oană” și s-au deplasat la stadion pentru a le transmite încurajări jucătorilor lui Costel Enache. Suporterii i-au primit ”cum se cuvine” și pe giuleșteni, ajunși la stadion înaintea ”lupilor”.

La primul meci desfășurat de Petrolul în play-off-ul de promovare din Liga 2, derby-ul cu Rapid, care începe la ora 20:15, aproximativ 300 de fani ai ”lupilor” s-ar strâns în fața stadionului ”Ilie Oană” pentru a cânta și a face spectacol pentru favoriții lor.

Până când autocarul cu jucătorii lui Costel Enache să ajungă la arena din Ploiești, fanii i-au întâmpinat mai întâi pe jucătorii Rapidului. Petre Goge și compania au fost huiduiți și înjurați.

Ulterior, la stadion au ajuns și jucătorii Petrolului, care au fost întâmpinați cu cântece și fumigene.

La fața locului erau prezenți și mulți jandarmi cu câini, care n-au avut motiv să intervină.

Suporterii Rapidului n-au făcut deplasarea la Ploiești, fiindcă riscul unor conflicte cu fanii Petrolului erau imposibil de evitat.

Ulterior, după ce au coborât din autocar, jucătorii Petrolului au salutat galeria prezentă în afara stadionului.

Petroliștii depistați cu COVID-19 vor fi retestați luni

Cât privește lotul convocat de Costel Enache pentru acest meci de play-off, acesta nu cuprinde nicio noutate, așa cum echipa intenționa, prin aducerea unor juniori din cadrul clubului pentru a suplini absența fotbaliștilor depistați pozitiv cu noul coronavirus.

În privința acestora din urmă, cei șase fotbaliști cu COVID-19 vor fi retestați luni, iar dacă vor ieși negativi de această dată vor primi acceptul de a reveni la antrenamente, după ce au stat aproape două săptămâni izolați.

Petrolul a ratat primul meci din play-off din cauza cazurilor de COVID-19 din lot. Sâmbăta trecută ar fi trebui să o întâlnească pe UTA, la Arad, însă partida a fost amânată pentru miercuri, 15 iulie, de la ora 18:30.

Carmen MANDIȘ, Marius ANGHEL 11 Jul. 2020, 19:38 Liga 2
Pe aceeași temă