Cristian Pustai s-a edificat în mare măsură și va deplasa la Poiana Brașov lotul pe care Gloria Buzău va miza în următorul sezon de Liga 2: ”Vom trage linie”

Răzvan STÎNGĂ 04 Jul. 2022, 14:10 Liga 2
Cristian Pustai s-a edificat în mare măsură și va deplasa la Poiana Brașov lotul pe care Gloria Buzău va miza în următorul sezon de Liga 2: ”Vom trage linie”

Gloria Buzău se pregătește de plecarea în cantonamentul de vară, pe care îl va organiza la Poiana Brașov începând cu data de 8 iulie. Cristian Pustai va deplasa în stagiul de pregătire lotul cu care va aborda sezonul următor de Liga 2, în care vrea să promoveze în Liga 1.

Cristian Pustai va contura foarte repede lotul pe care Gloria Buzău va miza în sezonul următor

Pustai nu vrea să mai aștepte foarte mult până când să tragă linia finală peste lotul definitiv, astfel că va lua decizii clare înainte să meargă cu Gloria Buzău la Poiana Brașov. Se va edifica, în mare măsură, în urma meciurilor amicale pe care buzoienii le vor juca până în momentul deplasării.

Pe unul deja l-au disputat, cu Voinţa Lanurile, o echipă din Liga 4 Buzău, de care Gloria Buzău a trecut cu 8-1, urmând ca până la 8 iulie să mai joace un meci test, cu Unirea Slobozia, unul foarte important, trupa lui Constantin Enache dorind cel puțin play-off-ul în stagiunea următoare.

Cristian Pustai: ”Probabil că în câteva zile vom trage linie”

În privința conturării lotului, e posibil ca Gloria Buzău să anunțe cel puțin unul din transferurile următorilor jucători: Albert Popa (23 de ani, sezonul trecut la AFC Odorheiu Secuiesc) și Denis Guță (19 ani, Universitatea Craiova 2), dar și Andrei Banyoi (atacant, 22 de ani, Nyiregyhaza – liga secundă din Ungaria) și Răzvan Matiș (mijlocaș, 21 de ani, Concordia Chiajna).

Cei patru au fost pe teren în amicalul cu Voinţa Lanurile, dar clubul nu a anunțat nimic în privința lor, semn că sunt în probe iar Cristian Pustai va decide dacă li se vor oferi sau nu contracte.

Avem deja un nucleu de jucători, eu sper ca în momentul în care urcăm la munte să definitivăm lotul. Probabil că în câteva zile vom trage linie și vom stabili numărul jucătorilor și cei care fac parte din lotul echipei noastre.

În cantonament vom juca împotriva Oțelului, cu echipele care se pregătesc în România, echipele de Liga 2. Nu putem avea jocuri cu echipe de Liga 1, suntem decalați ca fază de pregătire și program.

Vom juca împotriva Progresului Spartac, împotriva Oțelului, se pare că nu putem juca împotriva Brașovului pentru că are alt program, cu Zărnești. Este vorba de jocurile pe care le putem efectua acolo, cu echipele care sunt în Brașov”, a declarat Cristian Pustai, conform Campus TV.

Gloria Buzău are următorul amical cu Unirea Slobozia

Meciul amical cu Unirea Slobozia e programat miercuri, 6 iulie, chiar la Buzău. Două zile mai târziu buzoienii vor merge în stagiul de pregătire, iar Cristian Pustai a reușit să ia încă patru teste pentru fotbaliștii săi, după cum urmează.

La 13 iulie, buzoienii vor întâlni SC Oțelul, iar ulterior își vor măsura forțele cu Olimpic Zărnești (14 iulie), Progresul Spartac (16 iulie) și Metaloglobus (19 iulie).

Foto: Gloria Buzău și Sebastian Tătaru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-mila-gloria-buzau-a-umilit-o-echipa-de-liga-4-in-debutul-amicalelor-de-vara-cristian-pustai-cu-inca-patru-fotbalisti-noi-in-lot-19236271

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-finalizat-programul-perioadei-de-pregatire-va-disputa-sase-meciuri-amicale-iar-patru-dintre-adversare-sunt-din-liga-2-19236228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-685-de-jucatori-au-evoluat-in-sezonul-2021-2022-de-liga-2-dintre-care-13-au-urcat-in-timpul-campionatului-in-liga-1-iar-257-au-inscris-unirea-constanta-a-utilizat-cei-mai-multi-unirea-19236213

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-face-echipa-de-play-off-la-unirea-slobozia-inca-cinci-transferuri-doi-portari-si-trei-mijlocasi-19236195

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-gloria-buzau-a-revenit-la-viata-si-e-ca-si-noua-la-6-ani-distanta-dupa-ce-frf-o-spulbera-cu-sanctiuni-in-urma-implicarii-in-aranjamente-pentru-pariuri-in-noul-sezon-de-liga-2-nu-va-mai-juc-19236151

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Jul. 2022, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă