Cristi Pustai avertizează înaintea etapei cu CSM Slatina. Antrenorul formației Gloria Buzău a făcut analiza oltenilor, care l-au surprins cu evoluțiile din primele runde: ”E o echipă muncitoare, se închide foarte bine și e periculoasă pe contraatac”

Andrei PASCU 19 Aug. 2022, 14:34 Liga 2
Cristi Pustai avertizează înaintea etapei cu CSM Slatina. Antrenorul formației Gloria Buzău a făcut analiza oltenilor, care l-au surprins cu evoluțiile din primele runde: ”E o echipă muncitoare, se închide foarte bine și e periculoasă pe contraatac”

Gloria Buzău are încă un meci acasă în etapa a 3-a a Ligii 2, cu nou-promovata CSM Slatina, care a avut prestații bune în primele două runde. Acest detaliu a fost subliniat și de antrenorul Cristian Pustai înaintea jocului de sâmbătă, de la ora 13:00.

Cristian Pustai, prudent înainte de Gloria Buzău – CSM Slatina: ”E un meci dificil, Slatina a jucat bine cu Concordia și Steaua” 

Pustai a făcut analiza formației lui Daniel Oprescu, în special pe confruntarea cu Concordia Chiajna câștigată fără probleme, dar și din partida cu Steaua, de la Slatina, în care nou-promovata putea scoate cel puțin un punct.

Cristian Pustai se așteaptă la un meci dificil și din cauza faptului că echipa sa încă nu a atins un anumit nivel, recunoscând că are probleme pe atacurile poziționale.

”Profesorul” încă nu a reușit să tragă linie peste Liga 2, să vadă ce echipe se vor bate la play-off, urmând să facă o primă analiză după etapa a 7-a, atunci când campionatul se întrerupe pentru meciurile echipelor naționale.

Cristian Pustai: ”Nu aș putea spune trei echipe care nu au șanse la play-off”

Acum, la cum se prezintă situația, Pustai a declarat că nu poate da numele a trei echipe despre care să spună că nu au șanse la play-off, dar a recunoscut că valoarea echipelor este inferioară celei din sezonul trecut.

(N.r. – Despre partida cu CSM Slatina) ”Este devreme să ne gândim la alte lucruri, trebuie să ne gândim la meciul de sâmbătă. Este un meci dificil, Slatina a jucat foarte bine în deplasarea de la Chiajna și victoria nu a fost întâmplătoare. Chiar și cu Steaua a avut un final în care putea scoate cel puțin un punct.

Este o echipă muncitoare, care se închide foarte bine, periculoasă pe contraatac. Nu ne așteaptă deloc un meci ușor, mai ales că avem și probleme pe atacul pozițional. Sperăm să mulțumim publicul de acasă, să luăm punctele, pentru că asta e cel mai important.

(N.r. – Despre lupta la play-off) Trebuie să fim, deocamdată, prevăzători și să ne gândim că e doar începutul. Vom trage o primă linie după primele șapte etape, la prima întrerupere, și atunci vom vedea mai bine situația. Până atunci nu e cazul să vorbim, e un campionat echilibrat.

Sunt multe victorii în deplasare, înseamnă că echipele sunt destul de apropiate. Din păcate, cam în jos apropiate, dar au șanse la play-off multe echipe. Nu aș putea spune trei echipe care nu au șanse la play-off”, a spus Cristian Pustai, conform Campus TV.

Gloria Buzău, meci cu FK Miercurea Ciuc după jocul cu CSM Slatina

Gloria Buzău a început sezonul de Liga 2 acasă, cu Ripensia, scor 1-0, după care a evoluat pe terenul Metaloglobusului, de care a trecut la două goluri, scor 3-1. Acum, până în runda a 5-a, formația pregătită de Cristian Pustai le va întâlni pe, CSM Slatina (acasă), FK Miercurea Ciuc (deplasare) și CSC Dâmbovița (acasă).

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-pusa-sa-joace-din-nou-marti-in-etapa-a-3-a-a-ligii-2-majoritatea-meciurilor-au-loc-sambata-doua-dintre-ele-la-buftea-cele-cinci-partide-televizate-19240988

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-isi-tine-in-priza-jucatorii-inaintea-partidei-cu-fk-miercurea-ciuc-sper-ca-au-invatat-din-precedentele-doua-meciuri-noi-avertismente-lansate-de-antr-19241366

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-echipei-viitorul-pandurii-optimist-inaintea-partidei-cu-dinamo-florin-stinga-sunten-favoriti-fostul-stelist-florin-rasdan-are-ambitie-mare-sa-castige-19241372

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-anticipeaza-un-meci-de-lupta-la-dej-la-poli-iasi-cine-va-fi-mai-puternic-si-mai-tare-pe-picioare-va-avea-de-castigat-19241361

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-stan-priveste-catre-concordia-chiajna-si-isi-aminteste-de-barajul-cu-resita-csc-dumbravita-optimista-inaintea-deplasarii-in-ilfov-19241358

 

 

 

 

Andrei PASCU 19 Aug. 2022, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă