SC Oțelul vrea să uite cât mai repede eșecul cu Dinamo. Cristian Munteanu, fără ocolișuri: ”Un duș foarte rece! Trebuie să ne trezim”. Care crede că a fost motivul înfrângerii

Răzvan STÎNGĂ 08 Apr. 2023, 14:06 Liga 2

Dezamăgirea e mare la SC Oțelul, după ce partida cu Dinamo a fost cedată categoric, 0-3, înregistrând astfel al doilea eșec în numai trei runde din play-off-ul de Liga 2. Cristian Munteanu, managerul executiv, s-a declarat extrem de supărat pe cele întâmplate în duelul de vineri.

Cristian Munteanu vrea să uite cât mai repede eșecul înregistrat de SC Oțelul cu Dinamo

Conducătorul Galațiului a încercat să găsească motivele eșecului, pe care l-a catalogat drept ”un duș foarte rece”. Poate că înfrângerea se va reflectat pozitiv în jocul SC Oțelul, în rundele rămase de jucat în play-off, dar detaliul nu s-a confirmat după partida de debut, cu Poli Iași, tot pierdută.

Faptul că Dorinel Munteanu nu a fost pe banca tehnică, văzând partida de la televizor, a fost o remarcă a lui Cristian Munteanu, considerând că absența s-a văzut cumva în jocul echipei.

Cristian Munteanu, supărat după Dinamo – SC Oțelul: ”E un duș foarte rece, trebuie să ne trezim”

Nici fotbaliștii, însă, nu au încercat să evolueze pentru Dorinel Munteanu, după cum a spus conducătorul, din partea cărora se aștepta la mai mult. Să își dorească o evoluție și pentru bucuria antrenorului care nu a avut voie pe stadion.

Chiar dacă fundașul Cristian Sîrghi a declarat că atmosfera de pe ”Arcul de Triumf” nu a influențat evoluția echipei, Cristian Munteanu a fost de altă părere la interviuri, anume că presiunea s-a simțit în modul în care a evoluat SC Oțelul.

Sunt foarte dezamăgit, vă dați seama, Am pierdut un meci. E un duș foarte rece! Ideea e că trebuie să ne trezim. Mai avem șapte meciuri de jucat, nu e nimic pierdut, dar îmi pare rău că am cedat de o asemenea manieră în acestă seară. Am încredere că echipa se va trezi și că vom câștiga meciurile viitoare.

E foarte greu când nu ai antrenorul principal, e dificil. Și jucătorii, probabil, s-or fi simțit singuri fără antrenor pe bancă. Asta nu scuză niciun rezultat, dar era nevoie ca jucătorii să facă tot posibilul să joace și pentru Dorinel, chiar dacă el nu a fost lângă ei.

Când pierzi cu 3-0 nu mai ai nimic de spus. Da, a câștigat echipa mai bună în acestă seară, dar noi va trebui să ne trezim, pentru că nu așa trebuie să ne prezentăm. E o înfrângere, de mâine începe munca și trebuie să ne revenim cât mai repede.

Dinamo a fost împinsă de public, de suporteri de la spate. Consider că ăsta e atuul numărul unu al echipei Dinamo. Și la noi, la Galați, se joacă cu zece mii de suporteri și nu înțeleg de ce echipa a fost așa precipitată în această seară”, a spus Cristian Munteanu.

Cristian Munteanu speră ca SC Oțelul să se trezească

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar cu 39 de puncte, la patru și cinci puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. În același timp, gălățenii au un avans de un punct față de locul 4, Dinamo, și de șase și șapte puncte peste Gloria Buzău și Unirea Dej.

Gălățenii vor întâlni, în următoarea rundă, după ce au debutat cu Poli Iași, scor 1-2, au învins Steaua, scor 3-2, și au cedat cu Dinamo, scor 0-3, Gloria Buzău pe teren propriu.

Ideea este că trebuie să ne trezim, pentru că mai avem șapte meciuri de jucat în play-off și nu este nimic pierdut. Însă, îmi pare rău că am pierdut de așa manieră în fața lui Dinamo”, a mai spus Cristian Munteanu.

Foto: George Flușter / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lamine-ghezali-omul-partidei-dinamo-sc-otelul-19265966

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tensiuni-la-finalul-meciului-de-pe-arcul-de-triumf-jucatorii-otelului-certati-de-galerie-dupa-esecul-cu-dinamo-cel-mai-vocal-dintre-elevii-lui-dorinel-munteanu-19265901

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-suparat-dupa-esecul-cu-dinamo-mergem-acasa-si-ne-spalam-pacatele-in-vestiar-probleme-sunt-la-aceeasi-jucatori-ce-a-apreciat-la-adversari-si-vrea-si-la-otelari-si-19265886

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-facut-scor-cu-sc-otelul-19265887

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-infrangere-la-scor-cu-dinamo-19265862

Răzvan STÎNGĂ 08 Apr. 2023, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă