SC Oțelul a evoluat sub așteptări și a plecat cu ”plasa plină” de pe ”Arcul de Triumf”. Cristian Sîrghi a recunoscut că înfrângerea cu Dinamo a fost dură și a scos în evidență punctul slab al echipei: ”Putea fi altfel”

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2023, 23:11 Liga 2

SC Oțelul a cedat la scor cu Dinamo, pe ”Arcul de Triumf”, în etapa a 3-a a play-off-ului de Liga 2. Chiar dacă era de așteptat ca gălățenii să facă un meci solid, nu au reușit nici măcar să marcheaze, cedând cu 0-3 în fața ”câinilor”. La final, Cristian Sîrghi a încercat să găsească motivele eșecului.

SC Oțelul, înfrângere la scor cu Dinamo. Impresiile lui Cristian Sîrghi

Experimentatul fundaș al SC Oțelul, cu multe meciuri în prima ligă, nu a reușit, la cald, să găsească motivele pentru care echipa lui nu a scos cel puțin un punct în București, lucru care complică lucrurile în lupta pentru primele locuri de promovare directă.

Astfel, SC Oțelul mai are un punct avans peste Dinamo și poziția de accedere directă în SuperLiga României este amenințată. În mod clar, după cum a accentuat și Sîrghi, gălățenii au fost afectați de faptul că Dorinel Munteanu nu a putut fi pe bancă la duelul de pe ”Arcul de Triumf”, așa cum s-a întâmplat și cu Steaua, runda trecută, dar pe care l-au câștigat cu 3-2.

Cristian Sîrghi, după Dinamo – SC Oțelul: ”E o înfrângere usturătoare”

În ceea ce privește atmosfera de pe stadion, fundașul Galațiului nu a văzut-o ca pe o presiune în plus pe el și pe colegii săi.

E o înfrângere usturătoare, dar trebuie să vedem unde am greșit, să ne revenim cât mai repede. Urmează un alt meci, cu Buzău, foarte important și acela. În prima repriză i-am lăsat să aibă posesia, am încercat să plecăm pe contraatac, nu am reușit să avem ocaziile pe care le doream. Am suferit în prima repriză, dar ne-am asumat, credeam că, cu cât trece timpul, aveam să câștigăm.

Dar, a venit primul gol care ne-a dat cumva peste cap. Nu cred că a fost vorba de teamă, pentru că și la noi stadionul se umple la fiecare meci, e atmosferă asemănătoare. Nu cred că numele Dinamo ne-a făcut să jucăm cu teamă.

Nu găsesc explicațiile eșecului, poate că a contat și absența lui Dorinel, era un factor motivator cu desăvârșire. Poate că dacă era în cabină la pauză, ne motiva perfect”, a spus Cristian Sîrghi la microfonul Digi Sport.

SC Oțelul mai are un punct peste Dinamo

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar cu 39 de puncte, la patru și cinci puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. În același timp, gălățenii au un avans de un punct față de locul 4, Dinamo, și de șase și șapte puncte peste Gloria Buzău și Unirea Dej.

Gălățenii vor întâlni, în următoarea rundă, după ce au debutat cu Poli Iași, scor 1-2, au învins Steaua, scor 3-2, și au cedat cu Dinamo, scor 0-3, Gloria Buzău pe teren propriu.

Mai sunt multe meciuri, nu s-a terminat play-off-ul. Avem meciul de acasă cu Dinamo și o să vedem ce se va întâmplat atunci”, a mai spus Sîrghi.

Foto: George Flușter / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-sc-otelul-galati-se-joaca-de-la-ora-2030-echipa-lui-burca-poate-intra-cu-sanse-mari-in-lupta-pentru-promovarea-directa-sau-cea-a-lui-munteanu-poate-rupe-clasamentul-play-o-19265747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/dan-alexa-doar-pe-scena-la-gala-sportului-brasovean-eu-sunt-din-timisoara-stiu-diferenta-si-pot-spune-ca-brasovul-e-un-caz-fericit-planuri-pentru-2024-19265790

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-ilyes-primul-meci-acasa-cu-fk-miercurea-ciuc-cu-metaloglobus-19265754

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-pus-in-vanzare-biletele-pentru-partida-cu-dinamo-19265738

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/florin-talpan-i-a-raspuns-lui-orlando-nicoara-19265721

Răzvan STÎNGĂ 07 Apr. 2023, 23:11 Liga 2
Pe aceeași temă