Crainicul de la meciul Dinamo – Gloria Buzău, cerere inedită către spectatori: ”Ținând cont de situația materială destul de grea a echipei…”

Robert JUGRAVU 20 Mar. 2023, 15:35 Liga 2
Crainicul de la meciul Dinamo - Gloria Buzău, cerere inedită către spectatori: ”Ținând cont de situația materială destul de grea a echipei...”

Crainicul arenei ”Arcul de Triumf” la meciul dintre Dinamo și Gloria Buzău, disputat duminică, 19 martie 2023, în etapa 1 a play-off-ului Ligii 2, le-a cerut spectatorilor să returneze o minge pierdută în tribune, deoarece clubul trece printr-o situație materială dificilă.

Crainicul stadionului ”Arcul de Triumf”, cerință specială pentru suporterii de la Tribuna a II-a la meciul Dinamo – Gloria Buzău

Dinamo și Gloria Buzău au remizat în prima etapă a play-off-ului Ligii 2, scor 1-1, într-un meci disputat pe stadionul Arcul de Triumf din București.

Formația din ”Ștefan cel Mare” a început să respire mai ușurată odată cu preluarea clubului de către Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, acționarii Red&White, dar situația din conturile clubului încă este departe de a fi roz. Conducerea face eforturi pentru a acoperi cheltuielile curente, astfel că în club domnește în continuare o ”grijă” pentru economii.

În acest context, în timpul reprizei a doua a meciului cu Gloria, una dintre mingi a ajuns în Tribuna a II-a, unde s-a ”topit” printre spectatori. După mai multe minute de așteptare, crainicul Nicu Grameni a intervenit la stația de amplificare și le-a cerut suporterilor să înapoieze balonul.

”Atențiune! Rugăminte pentru spectatorii de la Tribuna a II-a. O minge din teren a ajuns în tribune. Ținând cont de situația materială destul de grea a echipei Dinamo, vă rugăm să returnați mingea. Deci, Tribuna a II-a, vă rugăm… sau cel care a luat mingea, să insistați să returnați mingea. Vă mulțumim!”, a transmis crainicul meciului.

”În străinătate nu există așa ceva. Dacă mingea a ajuns în tribună, e a mea! Bună asta, bună asta! Dar e o situație prin care trece Dinamo, e un fapt!”, a comentat cerința crainicului comentatorul meciului transmis pe PrimaSport, Dragoș Borchină.

@primasport.ro #foryou #fy #foryoupage #fyp #viral #primasport #5pasidebine ♬ sunet original – PrimaSport

Denis Giafer, ieșire nervoasă față de suporteri de la Tribuna a II-a

Minutele de final ale meciului au fost tensionate, iar Denis Giafer a intrat într-un conflict de la distanță cu suporterii de la Tribuna a II-a din aceeași zonă în care dispăruse balonul. Aceștia i-au reproșat lipsa curajului la o fază în care a preferat să joace la siguranță în loc să iuțească jocul, iar fundașul central a răbufnit, țipând în direcția fanilor.

După fluierul de final, însă, Denis Giafer a revenit în acea zonă și le-a cerut scuze suporterilor, care l-au iertat imediat pentru ieșirea nervoasă și l-au aplaudat.

Eugen Voicu: ”Pentru noi, banii nu sunt cu adevărat o problemă”

Unul dintre noii acționari de la Dinamo, Eugen Voicu, spunea, la conferința de presă în care a fost prezentat oficial, că sunt discuții cu antreprenori și că banii nu sunt o problemă. Ceea ce se dorește este transformarea clubului într-unul puternic, ”cel mai puternic din România”, care să se susțină singur și să nu ajungă să aibă un singur investitor.

”Banii sunt un ingredient, nu banii rezolvă problema. Dacă am descărca un camion cu bani situația tot critică ar rămâne la Dinamo. Mult mai important este ceea ce vrem să construim și regulile pe care le vom aplica de aci încolo. În momentul în care lucrurile sunt clare și toată lumea capătă încredere în planul nostru de business pe care îl avem, să știți că banii vin. Nici astăzi, pentru noi, banii nu sunt cu adevărat o problemă, pentru că sunt deja antreprenori cu care discutăm și avem variantă în care putem rezolva rapid, în anumiți termeni, problema banilor. Dar pentru noi nu banii sunt pe primul loc, vrem să contruim cu adevărat un club puternic, care să se dezvolte singur, care poate să devină, poate, nu știu, cel mai puternic club din România, tocmai pentru că nu se bagă doar bani și că nu depinde de un singur om care investește sau dezinvestește, în funcție de anumite criterii personale. Aceasta este diferența pe care vrem să o facem la Dinamo”, spunea Eugen Voicu.

După prima etapă din play-off-ul Ligii 2, Dinamo este la egalitate cu Gloria Buzău și Unirea Dej, toate cu câte 32 de puncte acumulate, primele două având un golaveraj mai bun decât clujenii și situându-se pe pozițiile 4 și 5, de baraj de promovare.

Foto: Alexandra Pandrea (ProSport) și George Filip (Mediafax Foto)

Robert JUGRAVU 20 Mar. 2023, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă