Costel Enache, îngrijorat după eșecul cu Sepsi OSK: ”Suntem foarte departe de ceea ce trebuie să fim. La momentul acesta obiectivul realistic este evitarea retrogradării”

Narcis POHOAȚĂ 18 Jul. 2021, 18:53 Liga 2
Costel Enache, îngrijorat după eșecul cu Sepsi OSK: ”Suntem foarte departe de ceea ce trebuie să fim. La momentul acesta obiectivul realistic este evitarea retrogradării”

Poli Iași a pierdut sâmbătă cu scorul de 0-2 (0-2) amicalul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, meci în care Leo Grozavu a trimis în teren mai multe rezerve, iar la final tehnicianul Iașiului, Costel Enache, s-a declarat extrem de îngrijorat de nivelul la care este echipa sa.

Costel Enache: ”Cred că obiectivul realistic este evitarea retrogradării” 

A fost un test bun, care ne-a arătat realitatea. Suntem foarte departe de ceea ce am vrea să fim, de ceea ce trebuie să fim. La momentul actual avem foarte multe lucruri de pus la punct. Ideea este că sunt îngrijorat, iar jocul de azi îmi confirmă faptul că ne așteaptă un campionat extrem de greu.

La momentul în care vorbim acum cred că obiectivul realistic este evitarea retrogradării”, a declarat Costel Enache la final.

Sepsi s-a impus cu scorul de 2-0 (2-0), prin golurile marcate de Ștefănescu, în minutul 13, cu un șut de la 20 de metri și Achahbar, din penalty, în prelungirile primei reprize.

Antrenorul Costel Enache a început meciul în formula: Brânză – Onea, Cană, Plămadă, Stan – Pușcaș – Serediuc, Francisc Cristea, Stoenac, Pop – Istrate, iar în repriza secundă au mai jucat Axinte, Okan Chatziterzoglou (în probe), Ungurenașu, Purcariu, Moisă, Pelivan, Iurașcu, Aftanache, Zaharia și Călin. Marian Târșa, accidentat, a fost lăsat acasă.

În precedentele cinci meciuri amicale, Poli Iași a obținut patru victorii, 3-0 cu Poli Iași Under 19 (juniori), 11-0 cu LPS Iași (juniori), 1-0 cu Hușana Huși (Liga a 3-a), 2-1 cu Știința Miroslava (Liga a 3-a) și a cedat cu Ceahlăul Piatra Neamț (Liga a 3-a), scor 0-3.

Elevii lui Costel Enache vor disputa săptămâna viitoare alte două meciuri amicale. Ieșenii vor întâlni miercuri, de la ora 11.00, în Copou, formația moldoveană Dacia Buiucani, iar sâmbătă vor juca în deplasare cu echipa de Liga a 3-a Bucovina Rădăuți.

Foto și video: FC Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meci-de-liga-2-intr-un-amical-la-tarlungeni-unirea-slobozia-a-invins-unirea-constanta-si-a-ajuns-la-cinci-victorii-in-partidele-test-19192348

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-facut-spectacol-in-ultimul-amical-din-cantonament-cu-kids-tampa-brasov-ilfovenii-aveau-4-0-inca-de-la-pauza-reactia-lui-claudiu-niculescu-la-finalul-stagiului-de-pregatire-19192339

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-fc-buzau-si-petrolul-au-facut-spectacol-intr-un-amical-disputat-la-ramnicu-sarat-ploiestenii-s-au-vazut-invinsi-la-final-si-au-inregistrat-primul-esec-din-pregatiri-19192318

 

 

 

Narcis POHOAȚĂ 18 Jul. 2021, 18:53 Liga 2
Pe aceeași temă