Costel Enache face echipă de play-off la Unirea Slobozia! Încă cinci transferuri: doi portari și trei mijlocași

Andrei PASCU 30 Jun. 2022, 17:18 Liga 2
Costel Enache face echipă de play-off la Unirea Slobozia! Încă cinci transferuri: doi portari și trei mijlocași

Unirea Slobozia e activă pe piața transferurilor, atât la capitolul veniri, cât și la capitolul plecări. Recent, a ajuns la un total de 11 fotbaliști de care s-a despărțit și a mai adus încă cinci jucători, ajungând la un total de șapte la acest capitol. Două dintre achiziții sunt portari.

Unirea Slobozia, transferuri importante: George Păduraru, Mario Contra, Tiberiu Serediuc, Marius Ciobanu și Serge Ekollo

Constantin Enache a asigurat poarta Unirii Slobozia prin aducerile lui George Păduraru (27 de ani, ex Poli Timișoara) și Mario Contra (22 de ani, ex FC Botoșani). Apoi, antrenorul a reușit să aducă și trei fotbaliști cu multă experiență la nivelul Ligii 2, care cu siguranță vor avea un cuvânt important de spus în sezonul următor.

Unirea Slobozia i-a legitimat, conform Indepedent Online, și pe mijlocașii Tiberiu Serediuc (29 de ani, ex Poli Iași), Marius Ciobanu (19 ani, ex Universitatea Cluj) și Serge Ekollo (23 de ani, ex FC Buzău, foto articol).

Anterior, la Slobozia au mai ajuns doi jucători, Alin Boțogan și Vlad Prejmerean, sosiți de la Petrolul pe perioadă determinată de timp, sub formă de împrumut.

Unirea Slobozia s-a despărțit de încă trei jucători

În privința despărțirilor, de la Unirea Slobozia au mai plecat trei fotbaliști. Inițial se știa de opt plecări, Ionuț Poiană, Daniel Mihai, Răzvan Greu, Andrei Trașcu, Cezar Gherghiceanu, Vlad Suciu, Sebastian Ivan și Ionuț Gurău, iar acum Constantin Enache a fost nevoit, din diverse motive, să se mai despartă de alte trei nume.

Astfel, mai nou, Ionuț Alexandru Stoica a revenit la FC Voluntari, de unde era împrumutat, iar la fel s-a întâmplat și cu Robert Mustacă, întors la Farul. Cu atacantul Vadim Gulceac (foto articol) e altă poveste, el a primit rezilierea și a semnat acordul de încetare a contractului.

Unirea Slobozia începe seria amicalelor sâmbătă

Referitor la perioada de pregătire, în iulie Unirea Slobozia va merge într-un cantonament pe plan intern, la munte, la Brașov. Acolo vor avea loc mai multe partide de verificare, pentru că deplasarea se va face la 11 iulie, iar stagiul de pregătire va dura aproape două săptămâni, 12 zile.

Unirea Slobozia va juca, așadar, și câteva meciuri amicale, primul urmând să fie cu Abatorul Slobozia (2 iulie), iar după aceea vor mai urma teste cu FC Buzău (6 iulie), Dinamo (9 iulie), FC Brașov (15 iulie), SC Oțelul (16 iulie), ACSM Codlea (20 iulie), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (21 iulie), Recolta Gheorghe Doja (26 sau 27 iulie) și Steaua (30 iulie).

Nu ne putem pune obiectiv mai jos decât cel de anul precedent. Categoric, primul pas este accederea în play-off, ne obligă performanța din sezonul precedent.

Nu mă sperie ștacheta, mă motivează. Este minunat să ai obiective pozitive. Îmi plac provocările pozitive. Știu că mă așteaptă o luptă grea, campionatul trecut echipa s-a autodepășit și a făcut lucruri minunate. Eu cred în grupul de la Unirea Slobozia, în stabilitate, în echilibru și îmi place emulația care s-a creat în jurul echipei. Oamenii sunt corecți și participă cu energie și chiar material în sprijinul echipei.

Apreciez că oamenii din club declară un buget și au grijă de el, nu se hazardează în prețuri sau într-un volum mare de jucători. Am stabilit de comun acord să avem cantitate mai mică dar calitate mai mare”, spunea Constantin Enache în primele zile de la venirea la Unirea Slobozia.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-noul-sezon-de-liga-2-editia-2022-2023-se-va-desfasura-exact-in-acelasi-mod-ca-precedentul-campionat-cand-incepe-echipele-care-ar-trebui-sa-ia-startul-si-modul-in-care-se-promoveaza-si-r-19236034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-se-pregateste-o-lovitura-pentru-cluburile-din-liga-2-si-liga-3-mai-multi-bani-pentru-arbitri-si-observatori-19235931

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-unirea-constanta-iau-locul-echipelor-academica-clinceni-si-gaz-metan-medias-in-noul-sezon-de-liga-2-frf-a-anuntat-cluburile-cu-certificare-pentru-editia-2022-2023-a-esalonului-secun-19235835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-dat-drumul-la-treaba-si-a-inceput-pregatirile-sezonului-urmator-de-liga-2-cati-jucatori-au-fost-prezenti-la-prima-sedinta-si-impresia-lui-costel-enache-dupa-contactul-cu-vestiarul-19235390

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 30 Jun. 2022, 17:18 Liga 2
Pe aceeași temă