Costel Enache a trecut la treabă. Unirea Slobozia a anunțat șapte plecări, iar trei dintre jucători au fost de bază sezonul trecut

Răzvan STÎNGĂ 18 Jun. 2022, 14:57 Liga 2
Costel Enache a trecut la treabă. Unirea Slobozia a anunțat șapte plecări, iar trei dintre jucători au fost de bază sezonul trecut

Venirea lui Constantin Enache la Unirea Slobozia coincide cu mai multe plecări. Oricum ele s-ar fi produs dacă la echipă continua și Adrian Mihalcea, dar odată cu numirea noului ”principal” este de așteptat ca lotul să aibă și mai mult de suferit, urmând să plece, poate, mai mulți jucători decât se credea inițial.

Unirea Slobozia s-a despărțit de șapte fotbaliști

Au plecat șapte nume la o singură strigare de la Unirea Slobozia, patru dintre ele care nu au fost de bază în sezonul trecut de Liga 2.  Ionuț Poiană, Mihai Daniel, Răzvan Greu, Andrei Trașcu, Cezar Gherghiceanu, Vlad Suciu și Sebastian Ivan sunt cei șapte care trebuie să își caute echipe în această vară.

Informația a fost confirmată chiar de managerul Ilie Lemnaru, potrivit Info Ialomița:

Le mulțumim fotbaliștilor care pleacă de la Unirea Slobozia după un campionat în care și-au adus aportul la obținerea locului 6 în Liga 2 și le urăm succes la viitoarele echipe unde vor evolua”.

Răzvan Greu, Andrei Trașcu și Sebastian Ivan, oameni de bază sezonul trecut pentru Unirea Slobozia 

Ionuț Poiană (portar, 24 de ani) a prins opt meciuri pentru Unirea Slobozia sezonul trecut, în timp ce Mihai Daniel (fundaș, 21 de ani) a bifat șase partide, Răzvan Greu (mijlocaș, 27 de ani) a prins 23 și a marcat de trei ori, Andrei Trașcu (fundaș 25 de ani) a fost utilizat în 21 de confruntări, Cezar Gherghiceanu (atacant, 21 de ani) în 11, Vlad Suciu (fundaș, 25 de ani) în șase și Sebastian Ivan (atacant, 25 de ani) a fost trimis pe teren în 23 de rânduri și a reușit trei goluri.

În privința continuării jucătorilor importanți, la Unirea Slobozia vor rămâne Ionuț Coadă (24 de ani), Antonio Cruceru (25 de ani), Christ Afalna (23 de ani), Ciprian Perju (26 de ani) și, foarte probabil, Ionuț Gurău (23 de ani). Acesta din urmă este dorit de un club din Liga 1, dar Ilie Lemnaru a declarat zilele trecute, pentru Liga2.ro, că sunt șanse foarte, foarte mari ca și el să rămână la Slobozia:

”(…) Îl mai lăsăm pe Gurău…. să vedem dacă merge în Liga 1, dar va fi greu să meargă acolo, pentru că vrea să joace. 99 la sută rămâne la noi”.

Unirea Slobozia, aproape de oficializarea primelor transferuri

Tot Liga2.ro a anunțat două dintre achizițiile pe care Unirea Slobozia le poate face în această vară. În calcule intră și Alexandru Alin Boțogan și Vlad Prejmerean, care pot ajunge sub comanda lui Enache sub formă de împrumut de la Petrolul.

Unirea Slobozia vrea din nou play-off-ul în Liga 2

Unirea Slobozia a terminat play-off-ul Ligii 2 al sezonului trecut pe ultimul loc, pe 6, cu 41 de puncte, la patru lungimi de poziția a 5-a, Concordia Chiajna, care a și prins barajul pentru accederea în prima divizie, unde a dat peste Chindia Târgoviște, în fața căreia a pierdut.

În cele 10 meciuri din grupa pentru promovare, formația din Slobozia a înregistrat o victorie, cinci egaluri și patru înfrângeri și a avut un golaveraj de șase goluri marcate și 12 primite. Singura victorie în play-off a ialomițenilor a fost pe Cluj Arena, 2-1 cu ”U” Cluj. Contra ardelenilor a remizat și acasă în play-off, scor 2-2.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-achizitii-ale-unirii-slobozia-pentru-noul-sezon-de-liga-2-doi-jucatori-de-la-petrolul-exclusiv-19235089

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-continua-in-liga-2-si-va-fi-adversarul-politehnicii-iasi-in-noul-sezon-clubul-cu-care-a-semnat-19234942

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-adrian-mihalcea-a-lasat-unirea-slobozia-si-a-semnat-cu-chindia-targoviste-19234377

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-atrage-atentia-echipelor-din-liga-1-dupa-adrian-mihalcea-cluburile-au-pus-ochii-si-pe-doi-jucatori-19234341

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Jun. 2022, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă