Cosmin Ciocoteală, pas în spate după despărțirea de Steaua. Cu cine a semnat fundașul

Andrei PASCU 06 Jul. 2023, 16:05 Liga 2
Cosmin Ciocoteală, pas în spate după despărțirea de Steaua. Cu cine a semnat fundașul

Cosmin Ciocoteală, în vârstă de 25 de ani, și-a găsit o nouă echipă după despărțirea de Steaua, unde a evoluat în a doua parte a stagiunii trecute. Însă, fundașul a semnat cu o formație din Liga 3, cu Cetatea Turnu Măgurele.

Înainte să ajungă la Steaua, Ciocoteală a evoluat tot la o formație din divizia a treia, CSM Alexandria, promovată între timp în Liga 2.

Cosmin Ciocoteală, contract cu Cetatea Turnu Măgurele după despărțirea de Steaua

Cosmin Ciocoteală, născut la Drobeta-Turnu Severin, a evoluat la CSM Alexandria din vara lui 2019 până la începutul acestui an, iar în trecut a mai jucat pentru Universitatea Craiova, pentru care a prins și un meci în prima divizie, în 2016, dar numai șapte minute.

Ciocoteală a ajuns în februarie la Steaua, în probe, iar ulterior i s-a oferit un contract până la finalul sezonului 2022/2023. Acum, a ajuns iar în Liga 3, dar la Cetatea Turnu Măgurele.

A prins cinci meciuri pentru ”militari”, toate în play-off-ul Ligii 2, în trei rânduri fiind integralist.

Primul transfer!

Cosmin Ciocoteală, a semnat astăzi cu CSM Cetatea Turnu Măgurele.

Bine ai venit, Cosmin Ciocoteală!

Născut pe 21 iulie 1997, mijlocașul a evoluat ultima dată la echipa de Liga a II-a, CSA Steaua București.

Îi urăm mult succes lui Cosmin alături de CSM Cetatea Turnu Măgurele!”, a anunțat Cetatea Turnu Măgurele pe pagina de Facebook.

Cetatea Turnu Măgurele a jucat în play-out sezonul trecut de Liga 2

La prima participare în Liga 3, stagiunea trecută, Cetatea Turnu Măgurele a terminat sezonul regular pe locul 5 în Seria 6, cu 28 de puncte acumulate în 18 etape, ratând accederea în play-off în ultima rundă, când a pierdut în deplasare la Petrolul Potcoava (scor 0-2), iar Viitorul Dăești a depășit-o cu două puncte în urma victoriei de acasă cu Minerul Costești (scor 6-0).

Play-out-ul l-a terminat pe locul 1, cu 40 de puncte, cu trei victorii, trei egaluri și patru eșecuri în 10 partide, la cinci puncte de locul 2, Universitatea Craiova 2.

Cetatea Turnu Măgurele a cedat trei jucători la formații din Liga 2

Pentru sezonul următor, pe lângă aducerea lui Cosmin Ciocoteală, Cetatea Turnu Măgurele a consemnat două plecări în primă fază, ale fundașului Ionuț Nadolu și portarului Norbert Haymamba, care au ajuns în Liga 2, la Gloria Buzău.

Gruparea din județul Teleorman i-a cedat pentru un procent de 25 la sută din viitoare transferuri. Ulterior, de la echipă a plecat și Claudiu Pleșa, care a semnat cu CS Mioveni.

Clubul CSM Cetatea Turnu Măgurele, se desparte de fundașul Ionuț Nadolu și de portarul Norbert Haymamba. Aceștia au semnat și fac parte din lotul echipei de Liga a II-a, Gloria Buzău. Clubul nostru nu a încasat niciun ban pentru aceste transferuri, dar a păstrat pentru ambii jucători un procent de 25% dintr-un eventual transfer intern sau internațional.

Cu această ocazie, le mulțumim celor doi pentru evoluțiile avute la CSM Cetatea și le urăm mult succes în continuare, în carieră!”, a anunțat Cetatea Turnu Măgurele pe Facebook, în privința primilor doi.

Foto: Steaua și Cetatea Turnu Măgurele

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-succes-categoric-cu-abatorul-slobozia-19276877

https://liga2.prosport.ro/seria-1/radu-leonte-de-la-fc-brasov-la-cetate-rasnov-19276868

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-todea-numit-antrenor-al-echipei-soimii-lipova-19276855

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gabriel-matei-ramane-in-liga-3-dar-a-semnat-cu-alta-echipa-19276797

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-cu-ciprian-danciu-din-nou-la-conducere-a-inceput-pregatirea-sezonului-de-liga-3-doar-sase-jucatori-dintre-cei-cu-care-s-a-retrogradat-din-liga-2-sunt-in-lot-19276773

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dezvaluirile-liga2-ro-despre-fotbalistii-timiseni-cercetati-pentru-pariuri-confirmate-de-frf-19276757

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 Jul. 2023, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă