Corvinul mai bifează un meci fără victorie, Florin Maxim remarcă neinspirația din fața porții după partida cu CS Tunari: ”Aşa a fost să fie”. Fotbalistul ”luat la ochi” de antrenor

Andrei PASCU 10 Oct. 2023, 16:14 Liga 2

Corvinul Hunedoara nu a reușit să se impună nici pe terenul uneia dintre cele mai slabe echipe din Liga 2, CS Tunari, în ultimul meci al rundei a 9-a, cu care a remizat, scor 1-1.

Hunedorenii au condus cu 1-0 la pauză, au avut avantaj și până în ultimele minute, dar CS Tunari a egalat și a scos o remiză contra uneia dintre revelațiile startului de sezon.

Corvinul Hunedoara, remiză cu CS Tunari, scor 1-1

Corvinul Hunedoara a marcat repede în partida de la Tunari, încă din minutul 12, când a punctat Marius Lupu. Situația s-a complicat pentru Corvinul Hunedoara în ultimele minute, iar primul moment important a fost consemnat în minutul 83, când Flavius Iacob a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Patru minute mai târziu, în minutul 87, CS Tunari a obținut o lovitură de la 11 metri și a reușit să marcheze prin experimentatul Mirko Ivanovski.

Deși Corvinul Hunedoara este la al treilea meci la rând fără victorie în Liga 2, cu numai un punct acumulat în acest timp, antrenorul Florin Maxim vrea să rămână doar cu părțile pozitive ale jocului de la Tunari, iar minusurile să fie corectate de echipă pentru etapa a 10-a, care va avea loc după pauza competițională.

  • Corvinul Hunedoara: D. Roman – D. Pop (Seb. Ion 71′), Lică, Ant. Manolache, Velisar – Fl. Iacob, Al. Neacșa (cpt.), Hrezdac, Bradu, Lupu (M. Chindriş 77′) – M. Coman (Hergheligiu 90+2′)
    Rezerve neutilizate: Blaga – Pocioian, T. Mitran, Lupuşor, Ad. Nicolae, Antonov

Florin Maxim voia victoria în partida CS Tunari – Corvinul Hunedoara: ”Am avut ocazia de a închide jocul”

Oaspeții de luni puteau închide partida în câteva rânduri, dar au ratat din poziții bune și nu au reușit să își asigure victoria. Altfel, Maxim a precizat că Tunari nu a pus mari probleme și marcat în urma uneia dintre puținele incursiuni de poartă.

Prefer să rămân cu lucrurile bune din acest meci. Am avut oportunitatea de a închide jocul mult mai devreme, în prima repriză, dar şi în a doua, dar aşa a fost să fie. A venit acea nesincronizare în defensivă, a rămas jucătorul lor liber în stânga, a centrat, Darius nu şi-a făcut paşii bine şi a venit acelo gol.

Din nou, dintr-o fază care nu anunţa mare lucru. Totuşi, pentru un meci jucat în deplasare, pe un teren despre care s-a tot vorbit, e un rezultat ok. Pe de altă parte, e frustrant când adversarul nu îţi pune multe probleme, dar în loc să câştigi, sfârşeşti prin a lua gol.

Dar fiecare meci trebuie luat ca o lecţie şi trebuie să învăţăm din toate aceste lucruri, pentru a ne întâri”, a spus Florin Maxim, conform site-ului clubului din Hunedoara.

Florin Maxim, nemulțumit de eliminarea primită de Flavius Iacob

Florin Maxim nu a trecut cu vederea modul în care a văzut al doilea cartonaș galben Flavius Iacob, care a intrat pe teren, de pe margine, înainte ca arbitrul să își dea acordul.

O altă problemă pentru Corvinul Hunedoara este aceea că Marius Lupu s-a accidentat și urmează să afle cât de mult va absenta.

Trebuie să îi dea puţin lui de gândit, pentru că modul în care a luat al doilea galben e doar din vina lui. A primit îngrijiri medicale, nu a aşteptat acceptul arbitrului de a reveni în joc şi a fost sancţionat. Trebuie să îi dea puţin de gândit pentru că suntem în etapa a noua şi a primit două cartonaşe roşii….

Legat de problema medicală a lui Marius, va trebui să vedem mâine cât de serioasă e. Avem probleme de efectiv, s-a adunat şi o oarecare oboseală, dar trebuie să strângem rândurile. Din acest considerent, pauza care vine ne va prinde bine, pentru că se tot adună accidentările.

E un campionat dur, se joacă tare, se joacă pe unele suprafeţe de calitate îndoielnică şi toate aceşti factori se adună”, a mai spus Maxim.

Corvinul Hunedoara, pe loc de play-off în Liga 2

Corvinul Hunedoara are 15 puncte și este pe locul 6 în Liga 2. În runda a 10-a va juca pe teren propriu, contra Chindia Târgoviște, care în actuala rundă a învins Progresul Spartac cu 3-0 și se află pe locul 8, cu 13 puncte.

Hunedoara are, în nouă meciuri, patru victorii, trei egaluri și două eșecuri. În ultimele trei partide a acumulat doar un punct, după 1-2 cu Viitorul Pandurii, 0-2 cu CS Mioveni și 1-1 cu CS Tunari.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-neagoe-asaltat-cu-oferte-inclusiv-in-ziua-in-care-a-semnat-cu-cfc-arges-ieri-puteam-sa-virez-la-stanga-spre-o-echipa-buna-de-prima-liga-si-sa-nu-mai-ajung-aici-azi-am-primit-un-tel-19288426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-cum-arata-piciorul-lui-stefan-blanaru-dupa-faza-in-care-a-fost-lovit-de-portarul-resitei-si-nu-a-mai-putut-continua-meciul-daca-aveam-var-in-liga-2-sunt-convins-ca-era-rosu-direct-si-19288421

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-demis-de-la-unirea-dej-presedintele-a-demisionat-19288412

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-masuri-luate-de-noul-presedinte-al-chindiei-bilete-mai-ieftine-externalizarea-serviciilor-juridice-dar-si-mentinerea-in-club-a-unor-oameni-platiti-aproape-degeaba-19288418

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-si-corvinul-hunedoara-pun-punct-etapei-a-9-a-a-ligii-2-19288246

Andrei PASCU 10 Oct. 2023, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă