Contractul lui Ovidiu Herea cu Metaloglobus a expirat. Planurile fotbalistului de 37 de ani, din vară: ”Asta îmi doresc”

Andrei PASCU 22 May. 2022, 13:03 Liga 2

Ovidiu Herea și-a terminat contractul cu Metaloglobus, dar nu are în plan să părăsească echipa din Pantelimon. Fotbalistul, în vârstă de 37 de ani, își dorește să continue sub comanda lui Nicolae Grigore, nefiind prea atras, ca primă opțiune, de o altă experiență.

Și de această dată contractul dintre Ovidiu Herea și Metaloglobus a fost unul pe un sezon, pentru acest campionat de Liga 2 din care mai sunt de disputat doar retururile dublelor de baraj pentru Liga 1. Jucătorul va discuta cu conducerea Metaloglobusului și pare convins că negocierile se vor termina cu un nou acord.

Ovidiu Herea vrea să continue la Metaloglobus

În privința retragerii, Herea a declarat că este bine și că nu simte nevoia să renunțe la fotbal, mai ales că organismul îl ajută și simte că este în stare să poată face față la un nivel destul de bun.

Vedem ce se va întâmpla, în momentul ăsta am terminat, dar știu care e politica echipei, contract pe un singur an. Vedem, urmează să avem discuții și vom decide ce vom face. Da, normal, prima opțiune e să rămân la Metaloglobus, dar urmează discuțiile.

Nu m-am gândit cât voi mai juca, am luat-o pas cu pas. În fiecare an am decis dacă voi continua sau voi renunța. M-a ajutat organismul și m-a ferit de accidentări, am zis să continui. Și anul acesta voi face același lucru, pentru că mă simt bine, am avut un an complet în care am jucat meci de meci, am lipsit doar când a fost suspendat.

Momentan mă simt bine, plus că în Liga 1 sunt jucători mai mari decât mine care joacă și o fac și bine”, a declarat Ovidiu Herea la Metropola TV.

Ovidiu Herea vrea să ducă Metaloglobus în play-off-ul de promovare

Pentru sezonul următor, dacă va continua la Metaloglobus, Ovidiu Herea vrea, în sfârșit, calificarea în play-off-ul Ligii 2. E conștient de faptul că lotul este unul dintre cele mai bune din campionat și că doar neșansa a făcut ca echipa sa să nu prindă top șase la final de sezon regular în ultimii doi ani.

Cred că avem unul dintre cele mai bune loturi din Liga 2, dar am fost mereu aproape de play-off, niciodată nu am îndeplinit obiectivul. Sperăm ca anul viitor să facem acest lucru. În acești ani cred că ne-a lipsit și șansa. Acum doi ani eram la un gol de play-off, eram la două puncte de locul 2, Mioveni, cu care urma să avem și meci direct.

Practic a fost șansa, iar sezonul trecut ne-au lipsit vreo 10 jucători bolnavi de COVID. Și-au revenit doar câțiva jucători la meciul cu Rapid. La Slobozia am avut apoi un singur jucător pe bancă. Pot să spun că a contat și șansa. Sperăm, pe viitor, să ne îndeplinim obiectivul, chiar dacă în anii aceștia a fost foarte greu, ne-am luptat cu echipe cu bugete foarte mari, cu tradiție, cu suporteri, e destul de greu”, a mai declarat Ovidiu Herea.

Ovidiu Herea, opt goluri pentru Metaloglobus în sezonul recent încheiat

Un fotbalist foarte important a fost Ovidiu Herea și în sezonul 2021/2022 de Liga 2 pentru Metaloglobus. În 22 de prezențe, 17 în sezonul regular și cinci în play-out, a marcat de opt ori.

Metaloglobus, locul 3 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2

Cu 37 de puncte, Metaloglobus a terminat pe locul 3 în Grupa A de play-out, la egalitate cu CS Comunal Șelimbăr, care a avut un golaveraj mai bun și a finalizat întrecerea pe poziția a 2-a. Câștigătoarea play-out-ului din Grupa A a fost FK Miecurea Ciuc, cu 48 de puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-mentinut-cu-greu-in-liga-2-primarul-allen-coliban-anunta-schimbari-la-nivelul-organigramei-si-lanseaza-o-provocare-cautam-profesionisti-nu-povestitori-19232661

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-tescan-a-spus-lucrurilor-pe-nume-dupa-victoria-inregistrata-de-u-cluj-cu-dinamo-cheia-succesului-care-i-a-apropiat-pe-ardeleni-de-promovarea-in-liga-1-19232650

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mesajul-peluzei-catalin-hildan-dupa-ce-dinamo-a-pierdut-mansa-tur-a-barajului-cu-u-cluj-incepem-demolarea-stadionului-dinamo-este-singura-sansa-pentru-a-intoarce-rezultatu-19232647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/emil-boc-in-al-noualea-cer-dupa-ce-u-cluj-a-invins-dinamo-in-mansa-tur-a-barajului-pentru-liga-1-primarul-clujului-mesaj-raspuns-fata-de-bannerul-afisat-de-jucatorii-lui-lincar-19232642

 

 

 

Andrei PASCU 22 May. 2022, 13:03 Liga 2
Pe aceeași temă