Contestație pentru mai mulți jucători buzoieni

06 Sep. 2009, 18:03 Liga 2
Contestație** pentru mai mulți jucători buzoieni

Deși a câștigat meciul disputat sâmbătă la Bacău echipa din Crâng are emoții în ceea ce privește rezultatul din teren. Motivul îl constituie contestația făcută de clubul gazdă înaintea partidei având ca obiect utilizarea de către formația adversă a unor jucători care nu ar avea legitimațiile în regulă. Mai precis, oficialii băcăuani susțin că mai mulți fotbaliști ai grupării buzoiene printre care Popa, Marincău și Mândrean ar fi legitimați la alte cluburi!

 

Moldovenii solicită, astfel câștigarea meciului cu 3-0 la masa verde. Președintele Gloriei Buzău, Mihai Marin spune însă că vina aparține celor de la F.R.F. care au omis să scrie pe carnetele de joc și S.A. după F.C.Gloria făcându-se astfel o mare confuzie.

 

,,Greșeala este a Federației care nu a mai trecut la finalul denumirii clubului și inițialele de la Societate pe acțiuni unde sunt înregistrați toți jucătorii. Văd că toată lumea se leagă de Gloria și vor să ne lovească. Sunt niște făcături, iar unii scormonesc și în lada cu gunoi. Știu că le stăm în gât multor echipe care ar fi vrut să nu ne înscriem în campionat și nu mă feresc s-o spun chiar și unor persoane din Buzău. Oricum, cred că informația le-a fost furnizată băcăuanilor de cineva care știe foarte bine ce se întâmplă la club. Deocamdată este o supoziție.”, ne-a declarat Mihai Marin.

 

Oficialul clubului din Crâng este convins că rezultatul partidei de la Bacău va rămâne neschimbat.
 

Articol scris de Adrian Soare
 

06 Sep. 2009, 18:03 Liga 2
Pe aceeași temă